tae bo
-
0 0m-am uitat putin peste subiectul pilates. interesati-va la oameni cu adevarat priceputi si veti afla ca nu e usor sa slabesti, in nici un caz facand exercitii de domnisoara, cateva minute pe zi. va recomand tae bo. acolo simti ca faci miscare cu adevarat, ca muschii sunt lucrati, ca slabesti daca, evident, nu te tolanesti in pat cu ciocolata alaturi. credeti-mi, fac asta de 3 saptamani si ma simt ca la 20 de ani si am slabit ... armonios si sanatos.
-
ufff eu cu bac-ul anul asta si am cam uitat de sala si de sport dar acuma dupa ce termin ma gandeam sa imi iau dvd-ul andreei raicu cu tae-bo(am vaz in cj in media galaxy) si sa incep sa fac singurica zilnic acasuca dupa ritmul meu si imbracata lejer fara sa merg la sala unde nu-i pasa nimanui de dorinta mea acuta de a lua o pauza sau unde se hoalba toate la burtica ta care desi nu e mare exista in comparatie cu a lor care merg deja de ceva timp

scuzati iesirea dar am trecut prin asta si nu ma incanta
-
pe calea calarasilor la intersectia cu popa nan, adica la jumatatea drumului intre piata unirii si cea a muncii. daca vrei sa vii, da un semn si facem cumva si te astept, nu e o problema. si... acolo nu sunt fite si nu se holbeaza nimeni. fetele vin pentru ceva serios si isi vad de treaba. pe bune!
-
Ai voie sa-ti iei pauaza daca simti o nevoie acuta sa o faci si nu se holbeaza nimeni la tine. Chiar iti spune instructorul sa iei pauza daca vede ca nu mai ai combustibil.
Mai sunt sali in Bucuresti unde se face tae-bo: GetFitGym si Indragym. Am facut cu instructoarea de la Indragym acu cativa ani si acuma merg la GFG.
GetFitGym (Baratiei 35, in spate la Cocor). Au varianta pentru avansati si pentru incepatori cu doi instructori(Razvan Protasievici si Denisa). Asa ca poti alege
. Gugaliti si voi si aflati mai multe detalii.