supliform....a folosit cineva?
-
1 0am auzit multa lume vorbind de supliform o crema anticelulitica...am cautat pe net si am gasit....costa doar 8 lei..oare e buna la ceva?pt ca mi se pare prea ieftina...a folosit cineva?
-
Eu zic ca se merita.Mi-am luat si eu saptamana trecuta,tot asa auzisem de ea numai lucruri bune si m-am gandit sa o incerc. Nu mi-a venit sa cred cand am observat ca doar dupa trei zile mi-au disparut aproape complet vergeturile,iar celulita mai am foarte putina pe fese.Eu ma dau si pe abdomen cu ea si am observat ca s-au mai dus vreo doi centimetri din talie.Din pacate se termina cam repede(in 3,4 zile) dar asta conteaza mai putin cand se vad rezultatele.
-
mai bine intrebai daca e cineva care nu l-a incercat
) e bestial. supliform face pielea foarte fina si ferma, mult mai ferma decat face orice crema incercata de mine. dac vrei sa te tonifici doar merge, dar daca vrei sa dai jos trebuie combinat cu dieta si sport. pentru mine a fost foarte buna in timp ce am slabit dupa fiecare repriza de sport ca are un efect de incalzire placut pentru muschii durerosi cateodata, plus ca imi tonifia pielea foarte bine. -
hello fetelor ! se gaseste la plafar dar sa stiti ca minuni nu face e ok cei drept comparativ si cu creme scumpe e super eu am folosit-o pentru vergeturi daca sunt mai finute se duc aproape de tot pt cele mai serioase nu prea face nimik insa face pielea super fina si dupa cateva zile de folosire.pt un efect mai puternic dupa aplicare e bine sa te acoperi cu folie si sa te imbraci cu ceva colanti sa transpiri ... poop you evelor
-
Mi-am cumparat si eu supliform pentru ca am citit numai lucruri bune despre el.Sper sa dea rezultate.Desi mananc mai multe fructe si legume, paine aproape deloc (2-3 felii pe sptamana) si beau foarte multe lichide, ma confrunt cu celulita pe picioare si pe fese. Kilograme in plus nu am ...am 1.70 inaltime si 51 de kg. Sunt disperata nu stiu ce sa mai fac. Miscare nu prea am timp sa fac.... Ce sfaturi imi dati?
-
Salutare gagicutzelor ....
Si eu folosesc de ceva timp Supliform , ce sa va zic , in comparatie cu alte produce sa stiti ca el face minuni , care nu se vad imediat , va dati seama , dar folosit timp indelungat da rezultate
Asta nu inseamna ca stand si mancand ciocolata , grasimi si alte chestii de care ar tb sa ne ferim , o sa ai rezultate......tb sa asociezi cu o dieta , si anume : fructe , legume , carne slaba , fara sucuri acidulate , etc si un pik de miscare si sunt convinsa ca in timp , rezultatele vor aparea
Din pacate si eu sunt slaba si am celulita , nu stiu ce naiba se intampla ca aud din ce in ce mai multe fete slabute ca u celulita
Si culmea , am intalnit pers care erau mai plinute si nu aveau celulita
multa bafta fetelor
V-am pupat si sper sa scapam de celulita asta nesuferita -
postat de: ellado la data: 2007-06-17 22:12
daca ar fi asa minune crema asta, ar folosi-o toate saloanele, femeile ar scapa repede de cm. in plus!
saloanele chiar o folosesc , sa stii!eu am umblat la cateva si toate au spus de supliform , am avut si maseuze care au venit acasa la masaj si tot supliformul l-au recomandat... si nu este foarte ieftin daca te gandesti ca iti ajunge doar 2 maxim 3 sedinte... singurul dezavantaj sa zic este ca nu este ca o lotiune anticelulitica , se intinde mai greu ca e crema... dar nesemnificativ este dezavantajul pe langa beneficiile pe care le are.
pretul sa stiti ca nu este fix de 8 lei , variaza de la 5,3 lei pana la nu stiu cat...
daca nu ai timp sa mergi in oras , il poti comanda de pe naturaplant.ro , este 6,9 lei , singurul dezavantaj e ca nu poti avea comanda mai mica de 30 lei pe site-ul respectiv . eu am folosit de la ei si pantalonii biomed slip , care combinati cu supliformul au niste efecte de ramai trasnita...