Am nevoie de sustinere, va rog ajutatima

•  
    • 7 mesaje
    15 Iun 2007, 10:06
    0 0
    Am 19 ani 1,57 si 58 de kg.
    De cind ma stiu intodeauna am fost mai plinuta 56-58 kg,pina vara trecuta cind am slabit pina la 52 de kg fara nici un efort am avut examene putin stres si apoi am lucrat o luna si am slabit 5 kg.M-am mentinu cu 52 kg pina in acum 2 luni.In februarie m-am mutat cu traiul in Austria si m-am ingrasat 6 kg, in 2 luni,maninc foarte mult si am o mare pofta de mincare nu ma pot abtine de la nimic,sport nu pot sa fac deoarece am probleme cu tensiunea si nu am voie sa fac sport, de 2 zile am inceput sa fac doar exercitii usoare, va rog ajutati-ma dati-mi un sfat cum as putea slabi, si ce pot face cu aceasta pofta de mincare, ce pot face sa nu mai maninc atit.
    Kisse
  •  
    • 601 mesaje
    15 Iun 2007, 11:02
    0 0
    Buna Tancik....si eu tot 19 ani si ma confrunt tot cu aceasi problema, doar ca la mine kg sunt ceva mai multe, vara trecuta reusisem si eu sa scap de cea mai mare parte din ele, ajunsesem cat sa ma simt eu bine, dar se pare ca mancatul dezordonat, iar mi-a schimbat volumul . Tot ce te pot sfatui e sa te folosesti cat mai mult de fructe, stiu ca suna putin ciudat, mai ales pt o persoana care obisnuia sa manance destul de des si mult, si in special mancare gatita si consistenta ... asta scotand din meniu fructele si legumele. Si mie mi-a fost fff greu la inceput, pt ca sunt si foarte pretentioasa, mananc fructe, dar legume inafara de castraveti si varza nu mananc niciuna....si e cam greu. Incearca sa mananci fructe dimineata, la amiaza o salata cu gratar(pasare, vita, peste), iar seara fructe....si APA, MULTA APA. Momentan eu am inceput o dieta de 2 saptamani(dieta May, care e fff stricta si banuiesc ca ar fi prea brusca schimbarea si aproape imposibil de tinut pt tine acum. Oricum eu am inceput de ieri, si chiar daca 2 saptamani inainte de dieta asta am mancat numai fructe, imi este foarte greu, dar trag tare. Daca vrei mai multe detalii despre cum poti sa mananci sanatos si sa mai scapi si de cateva kg(fara pastile si aparate minune) te sfatuiesc sa intri pe topicul Gata nu se mai poate....fetele sunt de milioane, iar daca reusesti sa citesti tot topicul cu siguranta ai sa afli multe lucruri interesante. Te pup si te astept acolo...
  •  
    • 7 mesaje
    15 Iun 2007, 12:07
    0 0
    Iti multumesc Kodrys, pentru sustinere si eu am inceput de astazi sa maninc doar fructe si legume si sa beau cit mai multa apa cu lamie sper sa reusesc.
    Pa pa
  •  
    • 4 mesaje
    30 Iul 2007, 13:29
    0 0
    buna , daca te intereseaza un program pe baza nutritiei celulara cu rezultate mai ales in mentinere: scrie-mi pe adresa mea si mai vorbim: irina_matem@yahoo.com
  •  
    • 18 mesaje
    31 Iul 2007, 21:50
    0 0
    Bag de seama ca probabil, ai si o viata mai agitata si mai haotica. Vreau sa spun ca exista vreo doua solutii care sa te ajute, dar nimeni nu le da atentie pentru ca putini sunt cei care le vad- e vorba de vointa si ratiune. Ratiunea iti va dezvalui faptul ca pe langa a manca, mai ai o groaza de alte treburi de facut. In caz ca nu poti face sport strong, persevereaza cu exercitiile usoare care ajuta la o mai buna circulatie a sangelui. In rest, trebuie sa ai toata ziua cat mai plina. Mai bine ai iesi cu pritenii la o plimbare in parc, decat la shawormeria de dupa colt. Incearca sa citesti cat mai mult si impune'ti sa nu faci pauza imediat ce te apuca o senatie de foame falsa. Pt inceput, nu conteaza daca mananci de 6 ori pe zi, in cazul in care faci lucrul asta la ore regulate, iar ultima masa nu depaseste ora 8. Mai ceva-mananca mancare naturala (poate bunica ta mai stie ce manca ea cand era copil, la sat). Poti sa te inscrii in diferite voluntariate sau sa ai un job cat de cat stabil (in tot acest timp, nu neglija orele de masa-ia'ti un iaurt, o chifla graham, un mar etc si in timpul serviciului, la aceleasi ore ca in timpul liber). Vei vedea ca pe langa ca te vei simti mai usoara, mai libera, vei invata sa ai un stil de viata mult mai ordonat si bine pus la punct. Deasemena,trebuie sa ai si ore de culcare si de trezire regulate, sa nu pierzi noptile prin cluburi. Succes!
  •  
    • 18 mesaje
    31 Iul 2007, 22:03
    0 0
    Pot sa adaug si eu ceva? Toate dietele astea cu nume ciudate, au si un efect sau doar efectul yo-yo? Sincer, nu ma surprinde deloc faptul ca in general, fetele se plang ca nu pot slabi, din moment ce tin diete atat de stricte in loc sa incerce pur si simplu sa manance natural la ore fixe si sa faca sport. Din proprie experienta spun ca, linistit, se pot slabi 20 de kilograme fara sa tii dieta nu stiu care, care iti poate periclita sanatatea, fara ceaiuri si pastile de slabit, fara medici nutritionisti sau creme anticelulitice,ci,doar cu mancare naturala, cu sport si bineinteles, cu vointa si perseverenta. Ceea ce am scris eu, nu e o critica, ci pur si simplu, un alt fel de a privi aceasta problema.
  •  
    • 12 mesaje
    2 Aug 2007, 13:20
    0 0
    Draga tancik87 daca ai asa pofta de mancare cum spui ,imi dau si eu o parere si iti spun cum procedez eu cand vreau sa dau jos cateva kg :scot painea(nu mananc paine deloc de nici un fel)sucurile cu acid ,dulciuri si alte paste fainoase si mananc in general fulgi de porumb cu iaurt care are putine grasimi ,salate, gratare.Si la mine functioneaza, dar sa nu uitam ca fiecare este cu organismul lui.Eu iti urez multa bafta!
  •  
    • 257 mesaje
    2 Aug 2007, 14:13
    0 0
    eu va sustin
    motivatia este cea mai importanta
  •  
    • 27 mesaje
    2 Aug 2007, 18:13
    0 0
    si eu locuiesc in strainatate d 2 ani. la inceput am patit la fel...am pus cateva kg bune p mn.pana in iarna(adik februarie, anul acesta) m-am mentinut asha, balenutza. atunci am intrat in sesiune...d atunci, in jumatate d an am slabit aproape 10 kg. insa ceea c am facut nu mai recomand nimanui, desi sunt super multumita d cum arat acum.
    dimineatza, inainte d scoala, beam o cafea neagra, cu un , maxim 2 biscuiti dietetici. p parcursul zilei apa, apa si iar apa, si poate ceva suc d fructe( natural, nu nectar sau mai stiu eu c prostii), iar seara cand ajungeam aks, fructe, sau iaurt, si ink 2-3 biscuiti intergrali. si bineinteles, ca sa imi controlez emotiile, nervii si stresul din sesiune tigari la greu( aproape 1 pachet p zi). dupa sesiune, am inceput sa fac inot si sa mai mananc cate un pic, fara sa ma ingrash, ba chiar mai mult, am mai slabit un pic. stiu ca este o prostie ceea c fac, dar ma simt bn, mai ales k nu am fost niciodata mancacioasa. in+ urasc mancarea d aici...mai nasol a fost ca in 6 luni mi-am schimbat d 3 ori garderoba toata...bafta fetelor si nu faceti prostia kre am facut-o eu k poate nu veti avea asha noroc...