biomed4
-
3 0va rog sa-mi spuneti si mie daca a folosit cineva biomed4 si daca a avut vreun efect.
am citit undeva ca faci foamea rau,stie cineva in ce consta acea schema care trebuie urmata? de cate ori trebuie sa iei pe zi,cate mese poti inlocui?
merci mult -
Da,a avut efect...da acum doisprezece ani.Si stiu clar ca nu l-am respectata pe deplin..In zilele cand trebuia sa mananc doar o masa pe zi...era criminal.gandeste-te..mananci doar dimineata...si pana a doua zi nu mai mananci deloc.Esti irascibila,ai manca chiar si o bucata de paine..
.Eu sunt in a treia zi..si am slabit deja un kg.Macar inca 2..si as fi multumita.Un bun inceput pt Montignac..
Ieri nu trebuia sa mananc la pranz,dar eu am mancat cirese...multe.Nu cred ca am facut ceva rau..si am de gand si azi si maine sa fac la fel..daca mor de foame.
Hai,mai zi-mi si tu..cand o sa te apuci..cum decurge ca parca sunt singura cu regimul asta.
Succes -
si eu tot din pasaj l-am luat,am dat 340.000 pe el.
fiind in prima zi nu pot spune daca-si face efectul sau nu,cert e ca am luat de dimineata si am avut usoare ameteli,dar mi-a trecut.
ma gandesc ce-o sa fac cand tb sa mananc doar dimineata.
dar am o intrebare,nu am putea manca niste batoane fibrobar sau fitness atunci cand tb sa sarim peste mesele de pranz si cina?
mancam dimineata normal(pt mine oricum e greu pt ca de obicei nu prea mananc dimineata decat fructe),iar la pranz si seara cand tb sa bem licoarea miraculoasa sa mai mancam si cate un baton ca pana a doua zi lesinam pe strada.
asta banuiesc ca deja inseamna ca incalcam acea schita,ne abatem de la regim. -
Bem si noi mai multe lichide..ce sa facem?
Nu stiu cum e cu fibrobarul...dar daca scopul lui e de a inlocui o masa pe care noi trebuie sa o cam sarim,nu cred ca e ok.Dar,cred sincer,ca mancand fructe...cele de sezon(cirese),care sunt si diuretice...e ok
Fructele sunt ok,mai ales ca le mananci pe stomacul gol
Bine,pe schema scrie sa evitam alcoolul si dulciurile si sa mancam normal,celallate mese.Ce inseamna normal? Eu acum la pranz am cam mancat chinezeste...
-
buna. eu vreau sa ma alatur voua, am cumparat deja biomed la un pret asemanator cu cele care s-au scris aici.
eu stiu ca o prietena a slabit 5 kg cu acest biomed, de aceea l-am cumparat. insa celelalte mese sa stiti ca nu le-a mancat normal, adica nu s-a apucat sa pape seara... cartofi prajiti cu oua si ceafa de porc (yummmmy).
eu cred ca ma apuc de sambata si... ce sa zic, daca se mentine acest topic o sa mai scriu si eu aici sa va tin la curent cu rezultatele. pup si succes! -
bine ai venit silky_touch.
nici nu ma gandeam sa mananc cartofi prajiti seara,fazele cu "poti sa mananci cat vrei" stiu ca nu sunt adevarate.trebuie tinuta o dieta in paralel ,eu oricum vara mananc doar salate,multe fructe si ft multa apa.,fara paine,paste fainoase care oricum nu sunt pe placul meu.
dar acea prietena a ta in zilele in care avea doar o masa,cea de dimineata,cum se descurca,manca fructe la pranz sau seara,sa poata rezista pana a doua zi?
mult succes si tie,de cand incepi? -
nu stiu daca prietena mea a "trisat" cu ceva in timpul regimului, dar stiu ca te cam infometezi, dar daca treci de a 6-a zi e bine. am citit si eu schema si cred ca zilele cele mai grele sunt 4, 5 si 6.
aa, si inca ceva, prietena mea a tinut acest regim acum mai multi ani, cred ca de abia aparuse biomed. sper ca intre timp sa nu i se fi modificat formula...
aa, si la primul plafar nu aveau biomed si doamna de acolo se mira ca vreau sa cumpar(probabil din cauza ca acolo nu aveau), ca nu e bun si ca de asta nu au mai adus, ca nu se vinde... si parca incerca sa imi bage pe gat alte alea, dar am refuzat pe motiv ca eu chiar stiu pe cineva care a folosit biomed cu rezultate bune...
nu stiu ce sa cred acum, dar... vom vedea. -
Asa mi s-a intamplat si mie...la alte plafare,al fel mi-a zis vanzatoarea ca nu se vinde.Si eu sper sa nu i se fi modificat formula,deoarece acum10-12 ani,costa 500.000...si eram in primul an de liceu atunci..mi-a luat ceva timp sa strang banii
.iar caum,dupa atatia ani..iata-l ieftin
Oricum,atunci a functionat.Nu stiu daca si acum ma mai ajuta metabolismul.Am rezistat eroic,azi,la film...in fata unei pungi de popcorn...Urmeaza ziua 4..