mic dejun

•  
    • 104 mesaje
    30 Mai 2007, 00:46
    0 0
    da-ti-mi va rog cateva exemple de mic dejun, asa, ca pentru o dieta. chiar nu stiu ce sa mananc dimineata.
  •  
    • 401 mesaje
    30 Mai 2007, 10:26
    0 0
    - o rosie cu cas dulce, o cafea fara zahar
    - o cana de lapte degresat cu fulgi din aia dietetici
    - o cana de ceai cu o felie de paine de seacar/neagra cu branza dulce dietetica
    - un ou fiert tare, o felie de sunca de pui, cu jumatate de felie de paine
    Masa de dimineata ar trebui sa fie cea mai importanta masa a zile. Eu zic ca orice mananci se arde foarte bine.
    Un regim bun spune ca masa de dimineata trebuie sa fie compusa din proteine (carne, oua, branza, lapte) si carbohidrati complecsi cu ardere lenta (cereale,paine neagra, orez), acestia din urma oferind energi din plin ptr ziua ce va urma.
    Nu te sfatuiesc sa iei un mic dejun cu putina mancare, mai bine mananca mai mult, sa te ridici satula de la masa, si renunti la masa de seara.
    Nu uita: masa de dimineata trebuie sa fie ca pentru un rege, pranzul ca pentru un intelectual, iar masa de seara sa o dai saracilor. Un proverb vechi, nu-l mai tin minte exact, dar foarte adevarat!
  •  
    • 82 mesaje
    30 Mai 2007, 11:00
    0 0
    eu de exemplu mananc 2 oua omleta cu ulei masline cu rosii,castraveti,un iaurt,peine cu multicereale,suc facut de mine de gref,portocale,lamaie,capsuni,cirese,banane.
    sau paine prajita,iaurt,fructe,pastrama din piept de pui,sau salata de peste ton cu paine prajita.
    eu am fost la nutrionist ca eram ff grasa si mancam numai seara.mia zis ca orice dieta tin dimineata pana la ora 9 pot sa mananc ORICE chiar si tort.yeyeyeyey.avea dreptate.acum mananc enorm dimineata si am o energie de toata lumea e sigura ca iau energizante.
    mananc intre 6 si 9 dejunul,pranzul pe la 2-4 si seara sucuri de fructe facute de mine.si am 1.65 cm si 52 de kg.arat ff slaba si ma incap blugii din clasa a 8-a.
  •  
    • 736 mesaje
    30 Mai 2007, 11:12
    0 0
    "Dimineata sa mananci ca un rege, la pranz ca un print iar seara ca un cersetor"
  •  
    610
    • 490 mesaje
    30 Mai 2007, 11:25
    0 0
    lilou2324 cate kg aveai inainte de regim?
  •  
    • 82 mesaje
    30 Mai 2007, 15:49
    0 0
    70.eram uriasa.eu am fundul mare.oricat slabesc fundul ramane la fel.nu imi mai gaseam haine.talia o aveam mica si fund urias.am uitat sa zic ca seara cu sucul de fructe rontai fulgi de cereale(nu-mi plac dimineata)sau castraveti-imi plac f mult.
  •  
    • 303 mesaje
    31 Mai 2007, 10:21
    0 0
    variantele mele preferate sunt:

a) 2 oua fierte ( sau 3 albusuri si 1 galbenus) cu patrunjel si piper
    b) omleta fara grasime din aceleasi cantitati cu salata de castravete
    c) oua ochiuri fara grasime cu rosii
    d) 1, 2 felii de branza cu rosii, castravete, ardei etc
    f) 1/2 ananas proaspat ( nu va socati il mananc pentru fibre si e excelent)

eu le alternez. in principiu pot sa manac putin dimineata pentru ca eu mananc des si nu fac foamea in zilele in care mananc ananas dimineata de exemplu.
  •  
    • 375 mesaje
    31 Mai 2007, 12:07
    0 0
    .. hm .. eu mananc putin dimineata, se pare ... dar sunt si micuta de statura poate din cauza asta...

muslii (din cel cu stafide yam, yam) cu iaurt degresat!
  •  
    • 2 mesaje
    8 Iun 2007, 01:31
    0 0
    misto!am auzit si eu ca tine dieta de genul asta
  •  
    • 2 mesaje
    8 Iun 2007, 01:33
    0 0
    a lui LILOU2324