Scapam de celulita si de kg in plus?

•  
    • 742 mesaje
    24 Mai 2007, 20:56
    0 0
    Cine e cu mine? Deci nu se mai poate! A venit vara, tocmai mi-am probat costumul de baie de anu trecut si ce sa vad? Eu care ma temeam k o sa se vada vergeturile (nu am f multe insa..oricum..) ce sa vad? Celulita!! Vreau neaparat sa scap de ea! Nu mai suport De 3 zile m-am apucat de dieta, ieri am facut o ora sport, azi ma apuc si sa beau multa apa. Acum am inceput cu 500 ml (in 15 min). Care e cu mine? K singura n`o sa ma pot descurca, o sa ma las pagubasa..
  •  
    • 1562 mesaje
    24 Mai 2007, 21:55
    0 0
    hello, wanna! uite o chestie pe care am observat-o la mine...eu nu fac pic de sport...nu imi place si nu am rabdare...si intr-un timp am luat kilograme in plus si am facut si celulita...si vreau sa iti spun ca mancand sanatos, in special legume si fructe si chestii usoare...s-au dus si kilele si celulita! deci la mine totul s-a rezolvat prin ceea ce mananc...A! NU M-AM DAT NICI CU CREME!

deci ai grija ce papi...si apa...da...eu sunt o mare setoasa...daca ar fi dupa mine as bea non stop
  •  
    • 742 mesaje
    24 Mai 2007, 22:16
    0 0
    Eu am inceput cu sport deoarece nu prea pot sa nu mananc dulciuri, deci macar iau pe`o parte, dau jos pe cealalta. In fine acum am mai renuntat la ele. Chestia e ca vreau sa scap de vreo 2 kg-3 insa vreau sa scap definitiv! In sensu` ca nu vreau sa le pun la loc in 1 sapt. Apa chiar nu prea beau, mai mult suc, alte alea insa nu f mult. O sa incep de astazi, de la ora 8 am baut un l de apa de la fantana (ca e una prin apropiere si imi place apa de acol. O sa incerc sa beau cat mai multa.. sa ma ajute sa scap d celulita..
  •  
    • 508 mesaje
    25 Mai 2007, 09:26
    0 0
    apa este foarte bine ca bei, DAR atentie! nu trebuie sa bei cate un litru dimineata, unul la pranz si unul seara in 10 minute. trebuie sa consumi cat mai multe lichide pe intreaga perioada a zilei. incearca sa-ti faci un obicei din a duce paharul/sticla la gura. eu o tin pe birou si la cateva minute duc sticla la gura.. ajug la 2 litri si ceva pe zi, in conditiile in care eu consumam maxim 2 pahare pe zi.

mult succes!
  •  
    • 736 mesaje
    25 Mai 2007, 09:51
    0 0
    Da, bea apa pana te curati de tot!
    Uite aici un articol din care ai avea de invatat:
    http://news.softpedia.com/news/Water-Myth-How-Much-is-Too-Much-27658.shtml

Sau in romana:
    http://www.eva.ro/dietafitness/articol536.html

Ideea e ca dieta (ceea ce consumi) e cea mai importanta.
  •  
    • 375 mesaje
    25 Mai 2007, 10:20
    0 0
    totul cu masura: si sportul, si apa, si mancarea ... si multa VOINTA ...
    eu de o luna am a inceput ce ai spus tu, am dat jos 4 kg, (primele trei au "cazut" cel mai repede, fiind retentia de apa, etc).
    in schimb am scapat de centimetri in talie ... pe solduri, si din pacate si la bust
    dar, repet - vointa multa, in rest totul moderat: regim de viata, nu neaparat dieta, numai mancaruri santoase, sport, si chiar si creme (mi-am luat o perie de masaj, 5 min seara si 5 min dimineata dupa aplicarea cremei FAC MINUNI) nici nu imi vine sa cred.. masam eu pana intra crema in piele, dar cu peria asta (nu e manusa, e chiar perie speciala, superba!) daca ma credeti ca SE VEDE cum se pierd centimetrii!!! e incredibil... tb doar vointa pt a face aceasta rutina, zi de zi...
  •  
    • 78 mesaje
    25 Mai 2007, 11:31
    0 0
    Florentina,de unde pot achizitiona aceasta perie miraculoasa despre care vorbesti?astept cu nerabdare un raspuns.
  •  
    • 742 mesaje
    25 Mai 2007, 15:16
    0 0
    Si eu sunt tare curioasa de perie. Chiar nu am rabdare sa ma masez singura cu manutza
  •  
    • 375 mesaje
    25 Mai 2007, 16:04
    0 0
    fetele - eu am vazut mai multe alternative... nu vreau sa fac reclama nici uneia, dar va spun ce am vazut..

initial vroiam sa iau de la Body Shop, am vazut acolo una care mi s-a spus ca e buna ... pb e ca nu mai aveau cand m-am dus sa imi iau .. iar pretul era cam marisor - peste 400.000 lei.

am vazut apoi in ultimul catalog Oriflame, cu 300.000 sau in jur de, era f asemanatoare cu cea vazuta la Body Shop.

vroiam sa o comand la sora mea care e reprezentant Oriflame, ca intrasem in criza ca nu mai gasesc, si din fericire mi-a dat cumnatul meu una (el e constructor de saune, si asta e o perie din lemn moale, special pt masaj, este asemanatoare cu cea de la Oriflame / Body Shop dar e din lemn nu cauciuc).

si este EXTRAORDINARA fetele, cel putin mie imi place, imi ia 5 min .. ca nu rezist sa fac mai mult timp masaj pt ca ma inrosesc, dar dau cu crema, pe urma masaj vreo 5 min (si pe fese, si pe solduri, burta si chiar pe brate, pt ca sunt cam lata in umeri) .. si intr-o saptamana (de cand fac) am slabit cam 2 cm in talie si 1 la fiecare picior... bine, asta, plus sport plus mancare sanatoasa... dar masajul chiar a dar rezultate, sper ca daca continui asa, dim si seara, intr-o luna o sa se estompeze si coaja de portocala ... deja parca se vede mai binishor.
  •  
    • 742 mesaje
    25 Mai 2007, 21:48
    0 0
    Chiar acum m-am uitat in catalog si vad k e una la 320 insa mi se pare destul de mult.. O sa mai caut sper sa gasesc ceva bun, as vrea mai bine o manusa cu zimti
  •  
    • 375 mesaje
    29 Mai 2007, 09:19
    0 0
    da, si astea sunt bune - totul e sa stimulezi circulatia (ceva mai intens decat un masaj doar cum mana, si facut in graba)... eu tot mai folosesc si credeti-ma mi s-au subtiat si bratele (le aveam cam ..) si nu se mai vede asa rau pielea de pe solduri, ....tb sa ma si masor zilele astea (o fac odata pe sapt) sa vedem ce s-a mai intamplat de sapt trecuta !
  •  
    • 226 mesaje
    30 Mai 2007, 00:37
    0 0
    si eu am peria de la Oriflame, si vreau sa va spun k ma dau ce ea de aproape un am si nu se mai vad coaja de portocala si vegeturile, decat coaja daca strang foarte tare de piele!asa k merita banii!Daca nu aveti bani, cumparati-o in comun cu o sora, colega de camera...etc.Eu asa am cumparat-o si ne-am descurcat, k si prietena mea are rezultate faine!!
    asa k dati-i inainte cu masajul si viata sanatoasa!!!

PS:Apropos...fumatul si cola, fac celulita!!!eu de la astea am avut!!
  •  
    • 80 mesaje
    30 Mai 2007, 12:32
    0 0
    si eu mi-am luat anul trecut peria aia de la Oriflame, si e intr-adevar buna.
    De astazi am inceput dieta cu banane si lapte. Pana la ora asta am mancat 3 banane, si am baut cam 1 litru apa.Oare e problema mare daca beau in loc de lapte, lapte batut de la Danone? Macar in prima zi...ca alfel dau iama in frigider cand ma duc acasa. Multa bafta si voua, si va tin la curent cu rezultatele.
  •  
    • 375 mesaje
    30 Mai 2007, 16:08
    0 0
    mai, ma tenteaza si pe mine lapte si banana ... dar daca dau in extrema cealalata ?! mai bine stau potolita .. eu nu am mai mancat banane de nu mai stiu eu cand, in ideea ca sunt bune, dar cam calorice fata de kiwi, portocale, capsuni.. etc...

sa ne zici cum merge...

revenind la perie - MA BUCURA SA AUD CA MAI SUNT SI ALTE FETE CARE FOLOSESC... si eu la fel, dupa o luna, ma declar super - multumita... am cam exagerat cu "duritatea" si mi-au aparut cateva vanatai (eu ma invinetesc oricum destul de repede) dar e super ...
  •  
    • 80 mesaje
    31 Mai 2007, 09:10
    0 0
    este dezastru cu dieta aia cu banane si lapte. mori de foame.
    nu stiu ce sa fac, daca sa mai continui sau nu.
  •  
    • 13 mesaje
    2 Iun 2007, 10:43
    0 0
    Bananele nu prea tin de foame . Este adevarat contin substante nutritive dar cand tii o dieta e bine sa mananci cel mult una dimineata.
    Eu am observat ca slabesc in perioadele in care am o alimentatie axata pe fructe si legume, fara carne si chiar fara lactate.Incearca sa mananci o perioada supe de legume acrite cu zeama de lamaie sau cu bors de casa, orez fiert simplu , fara ulei cu o salata de cruditati...
    Ideal este sa ai totul pregatit din timp pentru ca atunci cand te ia foamea sa nu dai navala la frigider...
  •  
    • 13 mesaje
    2 Iun 2007, 10:48
    0 0
    Daca vrei iti trimit si o " vitrina a caloriilor", asa ii spun eu, e o lista cu alimente si caloriile aferente.Mult succes!
    Tine-ma la curent cum merge cu dieta.
  •  
    • 742 mesaje
    2 Iun 2007, 13:29
    0 0
    Eu mi-am comandat de la oriflame o manusa abraziva cik .. e una aspra cred, de-abia astept sa o primesc sa vad dak e buna..
  •  
    • 3 mesaje
    2 Iun 2007, 14:49
    0 0
    dieta cu banane si lapte? yack! ma stric la stomac. Va recomand o dieta pe care am tinut-o eu,dieta dureaza o luna si nu este ptr slabit,este ptr curatare insa eu am slabit f mult.ma rog meniul se schimba pe fiecare saptamana si sincer o sa muriti de foame dar merita. oricum eu am tinut 1 saptama si 3 zile si am pierdut 8 kg pe bune. M-i s-a micsorat stomacul si nu pot sa mananc decat foarte putin si simt o nevoie incredibila sa mananc fructe. Iata dieta mea ptr o saptamana, cine trece de 1 saptamana si obtine rezultate sa imi spuna ca e mai bine sa v-o scriu treptat! Deci de Luni pana duminica: dimineata -cafea cu lapte, ora 2-o banana,ora 4-un ceai,ora 6-un mar! de cate ori simtiti un pic de foame bagati repede apa pana trece sau suc de portocale facut in casa, e incredibil cum trece foamea!Meniul se mareste,saptama 2 este mult mai usoara etc. Eu am reusit! Va urez bafta multa si atentie nu trisati nici macar cu o guma de mestecat. Pupici
  •  
    • 3 mesaje
    2 Iun 2007, 14:58
    0 0
    uitasem -marul de la ora 6 se poate inlocui cu un kiwi sau o portocala.Cantariti-va inainte sa incepeti dieta si notati in fiecare zi cat a-ti dat jos. dupa primele 2 zile dispare senzatia de foame. cine vrea ii explic dieta pas cu pas,adik de ce trebuie cafea dimineata sau banana la 2 ...., ptr detalii contact me.De maine am sa o incep si eu din nou! Cine e cu mine?