Fitnessul/aerobicul
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
23 Mai 2007, 11:440 0Vreau sa va intreb daca faceti fitness. Eu merg regulat la fitness. Am frecventat cateva sali din Bucuresti foarte bune, acum am gasit una perfecta ptr. mine. Vreau sa facem din subiectul acesta un subiect la fel de dinamic ca cele in care slabesti 10 kg in 2 saptamani!
Sunteti fane ale miscarii? Spuneti tot! Unde mergeti la sala, de cate ori, ce program urmati, sunteti multumite?
Eu merg la Oxygenclub. Fac fitness pentru ca pe partea de aerobic sunt un dezastru. Nu am si nici nu voi avea flexibilitate. Asa ca prefer sa fac cardio 20 min si apoi sala. incerc sa ajung de 3 / saptamana, si ma feresc de luni&miercuri&vineri deoarece sunt cele mai aglomerate zile in orice sala. pentru ca fac sala de ceva timp (nu sunt o veterana) stiu cam ce exercitii sa fac si cum sa le combin. Recunosc ca ascult sfaturile instructorilor, mai ales ca sunt din partea unor persoane avizate. Incerc sa imi fac un program pe care il execut pentru cateva luni 2-3 si apoi il modific.
Voi cum faceti? -
24 Mai 2007, 09:46Pe vremea cand mergeam si eu la Oxygenclub imi facea programul George (mai este acuma acolo?)sau antrenorul care era in ziua respectiva.
Mie una imi convenea pentru ca nu stateam eu sa ma gandesc ce si cum sa fac, ma bazam pe faptul ca ei stiu mai bine decat mine.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness