slaninutza?

•  
    • 698 mesaje
    20 Mai 2007, 06:53
    0 0
    buna fetelor! am si eu o nelamurire...daca pierdem din celulita se pierde si din stratul de slaninutza? adik daca se duce celulita de pe coapse scad si ele ?
  •  
    • 69 mesaje
    20 Mai 2007, 11:17
    0 0
    De fapt ce este celulita? Este rezultatul unui proces anormal de stocare a grasimilor. Sub influenta diferitilor factori alimentari sau hormonali, celulele grase (adipoase) se pot umple cu grasimi care prvin dintr-o alimentatie excesiva sau, din contra, se pot goli in functie de nevoile energetice ale organismului. Adevarate rezerve de grasime, aceste celule adipoase pot creste, depasind de circa 60 ori volumul lor normal, comprimand astfel toate vasele de sange din apropiere rezultand un drenaj incetinit, tesuturi subcutanate inflamate, care dau nastere unui aspect inestetic al epidermei. Localizarea de predilectie este la nivelul coapselor, feselor, abdomen, mai des la femei si mult mai rar la barbati, datorita numarului mai mare de adipocite prezente la femei.deci.... daca scapi de celulita reduci din circumferinta coapselor, abdomenului etc
  •  
    • 698 mesaje
    20 Mai 2007, 11:23
    0 0
    aha...ms mult de informatii
    si ai idee dac asunt buni plasturii de la nivea...sau am dat bani degeaba? si ce raza de actiune au?