CEAIUL VERDE
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
19 Mai 2007, 20:330 0Fetelor,ce puteti sa-mi spuneti despre ceaiul verde?Ce efect are in procesul de slabire?Ce anume stimuleaza?Inhiba cumva si pofta de mancare?

Stiu ca da dependentza... -
19 Mai 2007, 20:41eu beau max 3 cani pe zi indulcit cu putina miere si inlociuesc incet cafeaua cu el mie nu mi a dat nici o dependenta doar ca dupa vreo 3 luni de baut constant ceai am obs cum mi s a diminuat circumferinta coapselor adica mai pe romaneste am slabit in centrimetri.chestia cum ca inhiba pofta de papa nu o stiam la mine nu e valabila, singurul lucru c e poate inhiba pofta e VOINTA si ceaiul te ajuta
-
19 Mai 2007, 21:10mie ceaiul verde runze natural( nu cel chinezesc) imi face stomacul punga, chiar si cu miere. din aceasta cauza fie ma trimite direct la toaleta fie ma face sa vomit instant. m-am lasat dupa putin timp. cat l-am baut am observat ca e diuretic, nu excesiv insa. la mine nu a mers, tot sportul a fost de baza in slabire. de fapt eu il beam pentru antioxidanti mai mult ca dupa sport cica se elibereaza multi radicali liberi si e bine sa consumi fie vita c fie alt tip de antioxidanti dupa.
daca te referi la cel chinezesc, nu am consumat, dar am cunostinte care au slabit cu el. insa le-a dat dependenta pentru ca in lipsa lui se instaleaza constipatia si kg le-au luat la loc. acest ceai este laxativ si provoaca diaree in cele mai multe dintre cazuri, de fapt prin diaree slabesti, insa pierzi mineralele la greu si de aici ai alte probleme. -
20 Mai 2007, 09:29e bun - dar cu masura.
eu beau o cana pe zi - acum un an am baut cam 6 luni cate 3 chiar 4 cani pe zi pana mi-a distrus flora intestinala...
ma balonam, ma durea stomacul ... asa ca am facut o pauza si acum il beau din nou (e singurul stimulent pe care pot sa il beau) pt ca nu pot bea cafea sau ceva cu cofeina.
e bun, e usor depurativ, daca nu consumi in exces, invata-te sa bei neindulcit, mie chiar a inceput sa imi placa gustul amarui, pt ca acum nu mai mi se face rau dupa dulciuri ...
ceea ce e super!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness