impachetari folie?
-
5 0ma dau cu crema antilelulitica si aopi ma inpachetez cu folie plastic si stau asa o noapte...se poate slabi astfel?
-
Mey eu nu am timp sa postez atata, dar mai citesc si eu pe aici....am zis ca nu mai intru pe topicul dieta si uite ca...da noah...mai cand puii mei o sa intelegeti ca prin transpiratie nu se slabeste?!!!!!!!! cand? grasimea se arde facand miscare!!!! si are loc in muschi!!!! transpiri=elimini apa, atat!!! Nu v-ati intrebat de ce aceleasi femei tin diete si apoi iar tin diete si apoi iar tin diete, de excelente ce sunt nu? de destepte ce sunt nu? hai cu zama de varza, hai cu infomentatul, hai cu folia ca sigur folia aia o sa ne faca suple sau medicamentele.......doamne, imi jur acum ca nu mai intru pe topicul asta, atatea aberatii ca aici...niciunde!!!
-
Ah si inca ceva: da-i inainte, da nu-ti mai da jos folia aia veci, poart-o 24 din 24!!! cum vrei sa-ti respire pielea cand tu vrei sa tii plasticul ala pe tine atatea ore?? mai doare tare sa te informezi corect si mai tare doare sa inveti adevarul despre cum se slabeste pt ca e prea greu, nu e usor ca zama de varza sau folia.....femeile slabe de caracter aleg diete dinastea si citesc despre slabit aici pe forumul asta sau in alte reviste la fel de "destepte" in loc sa vb cu cineva in masura sa le explice sau sa caute informatii despre anatomia omului, despre hormoni, despre grasime, ce e si cum te scapi de ea...etc....doare informatia corecta...
-
magdanel si olive,nu va suparati ca va intreb...mai,da' sa nu va suparati sau sa ma certati ca azi stau prost cu nervii si plang din orice...
eu fac bicicleta bicicleta eliptica o jum de ora pe zi si am o salopeta din aia de transpiri in ea.inainte ma dau cu crema anticelulitica si sincer transpir de numai...la mintea mea,eu zic ca are mai mult efcet crema anticelulitica daca ma bag in salopeta aia,de fapt pe crema si scrie ca trebuie sa te faci sac de celofan,da deh,cate nu se scriu...
si bicicleta aia nu e singura miscare ce-o fac,mai fac pilates si tae bo cam de 3-4 ori pe saptamana.nici nu as putea rezista sa stau mai mult de o jum de ora in transpiratia aia...
apa bea zilnic peste 2 litri,iar daca prind un litru de lapte il pot bea pe nerasuflate.so,gresesc facand asa?
magdanel,daca te tii de cavant si nu mai postezi aci,iar plang,ca azi stau prost cu nervii...va pup -
mai, eu la fel, nu cred ca daca transpiri slabesti. decat scoti apa temporar din tesuturi eventual. dar, m-am luat si eu dupa sfaturi din astea la un moment dat si m-am impachetat in timpul sportului. nu am observat nici o schimbare majora si eu fac sport nu gluma! ok. am introdus si supliformul in ecuatie. acelasi rezultat numai ca am mai facut si o "mica" iritatie de la efectul termic al cremei + calduar data de folie. in cele din urma am zis sa o mai incerc si cu aia cu infoliatul noaptea, sa nu mor proasta nu de alta. am facut masajul regulamentar, supliform, am lasat sa se usuce, m-am infasat bine in folie. dimineata m-am trezit cu o senzatie cumplita de nespalare . de transpirat nimic, decat maclavaisurile date pe mine s-au lipit de folie. deci nimic si de data asta.
concluzia: mai bine faci un masaj viguros seara ca ala chiar e eficient si lasa folia.
reteta slabitului frumos: mult sport+ mancat sanatos si echilibrat+ apa multa + eventual masaj -
Ce sa zic?Io tot fac impachetari cu argila(vezi topicul initiat de Olive25-impachetari cu...argila),spirulina si alte cele.Ce sa zic,nu vad sa ma fi subtiat insa pielea este fina.Nah,da'io ii dau inainte,perseverez.Cine stie,poate poate.Si mananc cu masura,fac si sport si beau si 2 litri de apa pe zi.Io una am de unde da jos ca sunt muuulta.
-
andutzzza, nu e sanatos sa stai atata timp cu folia pe tine. Din acelasi motiv pt care pt imbracaminte, sunt recomandate materialele din fibra naturala.
Poti folosi folia ca adjuvant: jumatate de ora sau o ora, timp in care FACI EXERCITII FIZICE si transpiri. Teoretic nu slabesti, dar practic pierzi apa, cm.
Nu-mi amintesc sa fi scris pe nicaieri chestia cu statul peste noapte...
-
Neah ca am zis ca nu mai scriu, dar iti raspund pt ca vad ca faci miscare si nu te bazezi numai pe folia aia. Deci, lasa naibii folia pt ca nu e sanatos sa faci asta mai ales atat de des. Da, sunt de acord sa faci un tratament, o masca pt corp o data pe saptamana dar asta pt piele nicidecum pt slabit. Pierzi apa, iti dezhidratezi pielea si mai incolo...efecte nedorite. Grasimea de care vrei sa scapi se duce numai prin alimentatie corecta si mult sport. Grasimea nu se duce jos localizat, deci vei lucra tot corpul. Repet, arderea grasimii are loc in muschi, cum stai cu ei? Exercitii de fitness faci? Daca nu, ar trebui sa iti tonifici muschii cu greutati mici, asta pe langa bicicleta. Pilates nu duce grasimea jos dar ajuta putzin la modelat. Mananca mai putin carbohidrati, adica tot ce inseamna fainoase si creste putin proteinele, adica carne slaba, peste, oua, branza slaba. Lasa laptele dulce o vreme da? maxim 1 iaurt pe zi si maxim 2 fructe pe zi pt ca au fructoza. Carbohidratii ii mananci inainte de masa, proteinele dupamasa. Incearca sa ai 5-6 mese pe zi, 3 de baza, restul gustari. Si miscare multa, perseverenta conteaza, vei avea rezultatele dorite numai daca lupti pana la sfarsit. Bafta!
-
imi place raspunsul, magdel - asta incerc sa fac si eu de catva timp - bine, recunosc, azi stau acasa (mi-am facut analizele de "an") si am cam infulecat o ciocolata, pt ca nu vroiam sa mananc dulce inainte de analizele de sange
... dar promit sa nu mai fac
sfatul tau e excelent -este o adevarata "dieta" - mai mult chiar, un stil de viata sanatos.
succes si mie si tuturor care il pun in practica, pt ca asa invatam sa ne mentinem sanatoase. -
magdel,multam ca ai mai postat si nu te-ai suparat de tot.zici tu bine ce zici acolo...fac si fitness,mai rar,ca nu prea ajung eu pe la sala ca sunt ocupata tare si incerc sa ma misc cat mai mult cu ce am acasa.am si gantere pe care le folosesc pt brate,de la 1 la 3 kg.
multumesc mult pt raspuns si sper sa te mai citesc pe aici,ca are omul ce invata.
va pup