Reductil.....DA sau NU?

•  
    • 10 mesaje
    14 Mai 2007, 20:35
    0 0
    Buna...sunt noua pe acest forum...si la fel ca si voi imi doresc sa slabesc.
    Am 1 69 si 64 kg....de la 58kg Am inceput sa ma ingrash pt. ca m-am lasat de fumat ,cafea si incerc sa duc o viatza cat mai sanatoasa posibil...Vroiam sa va intreb ce parere avetzi de Reductil? Sau...ce sfaturi mi-ati putea da Multumesc anticipat...
  •  
    • 1552 mesaje
    14 Mai 2007, 21:33
    0 0
    nuuuuu.tine o cura pt cele cateva kg .
  •  
    • 10 mesaje
    14 Mai 2007, 21:51
    0 0
    Mersi mult ca mi-ai raspuns cristi22na.
    Si eu sunt impotriva pastilelor pt. slabit dar de data asta cred ca ma cuprinde disperarea....
  •  
    • 4411 mesaje
    14 Mai 2007, 23:53
    0 0
    Nu stiu..am lindaxa (asemanator reductilului) langa monitor si ma tot uit la ele ,nu stiu ce sa fac.Am cateva kg in plus,nu chiar multe,vreo 4-5..Nu stiu ce sa te sfatuiesc.Stiu o tipa care le a luat si a slabit 5 kg intr o luna..fara sa fie supraponderala,era chiar bine,acum este si mai bine.
  •  
    • 10 mesaje
    15 Mai 2007, 11:26
    0 0
    Ufff....eu m-am informat destul de mult in legatura cu Reductilul...dar tot sunt indecisa.
    Cine a mai luat Reductil imi poate spune si mie ce s-a intamplat dupa ce a intrerupt tratamentul? Va urez o zi buna!
  •  
    • 10 mesaje
    15 Mai 2007, 23:31
    0 0
    Eu mi-am luat Reductil....nu am putut rezista tentatziei dupa tot ce am citit pe net...De maine incep sa-l iau...sper sa ma ajute
  •  
    • 1298 mesaje
    16 Mai 2007, 08:40
    0 0
    flory, ti-a dat fara reteta? care e principiul lui, inhiba foamea? cat ai dat pe flaconul de cate pastile?
  •  
    • 12 mesaje
    16 Mai 2007, 09:16
    0 0
    reductilul se dau doar persoanelor care au peste 30 kg. minim in plus
    in nici un caz celor cu asa de putine kg. in plus

eu am avut in plus 45 si iau de 4 luni
  •  
    • 10 mesaje
    16 Mai 2007, 09:28
    0 0
    Neatza
    Ophelia eu mi-am luat Reductil de 10 mg .Se da fara retzeta si costa 82RON -28 de pastile.
    Sunt o multime de efecte adverse...
    La mine problema e ca m-am lasat de fumat si desi tzin Montignac in loc sa slabesc ma ingrash...asha ca dak zilele trecute aveam 64 kg acuma am 65
    O zi buna tuturor!
  •  
    • 552 mesaje
    16 Mai 2007, 10:09
    0 0
    flory,esti sigura k tii montigniacul asa cum trebuie?e ft usor sa faci mici greseli,care sa-ti saboteze rezultatele..
    E aproape imposibil sa nu slabesti cu MM
  •  
    • 10 mesaje
    16 Mai 2007, 10:25
    0 0
    rossana_84 l-am mai tzinut si in urma cu vreun an si atunci a avut rezultat. Acuma am renuntzat la tot ce e interzis in faza I,mananc la ore fixe, combin alimentele cum spune el, am inceput sa consum ceai verde,beau minimi 2,5l de apa pe zi ,sport fac mai mult decat inainte si tot degeaba...
  •  
    • 25 mesaje
    16 Mai 2007, 11:43
    0 0
    apropo de fumat...am invatat eu de la niste fete ca dupa ce te lasi de fumat primul lucru pe care trebuie sa il faci e o cura de dezintoxicare altfel nu prea ai nici o sansa sa nu te ingrasi...cat timp esti fumatoare corpul tau isi rezerva o parte din energie pentru a metaboliza toxinele pe care tu i le administrezi prin tigari. dupa ce te lasi el nu se prinde ca nu mai este intoxicat si continua sa isi faca rezerve care nefiind folosite se depun.
    vorbesc din proprie experienta cand spun ca functioneaza chestia cu dezintoxicarea.
    si eu m-am lasat de fumat si am pus cam 8 kg. am inceput o cura de dezintoxicare cu polen si am inceput sa am grija ce mananc. am dat 4kg jos intr-o luna si ceva. si as mai putea da daca nu m-as putea abtine seara dupa ora 19 macar. dar fac ce fac si ajung tot tarziu acasa, rupta de foame...ce sa fac, macar am oprit procesul de ingrasare chiar daca stagnez. eu zic ca tot e ceva.
  •  
    • 552 mesaje
    16 Mai 2007, 13:18
    0 0
    flory,ai un mesaj privat
  •  
    • 1298 mesaje
    16 Mai 2007, 13:31
    0 0
    laly, ce rezultate ai obtinut dupa 4 luni de Reductil? cate din efectele adverse descrise pe prospect s-au manifestat si la tine?
  •  
    • 10 mesaje
    16 Mai 2007, 15:54
    0 0
    rossana_84 ms mult de ajutor.
    reginaursus felicitari ca reusesti sa te mentii,sper sa reusesc si eu mai ales ca de azi am inceput sa iau Reductil...
    Pup dulce si multumesc ca suntetzi alaturi de mine
  •  
    • 1298 mesaje
    17 Mai 2007, 09:24
    0 0
    flory, te rog sa ne tii la curent cu evolutia (de fapt involutia) greutatii tale. Eu chiar sunt interesata. SUCCES la slabit!
  •  
    • 10 mesaje
    17 Mai 2007, 11:37
    0 0
    Ophelia ms de incurajari.
    Azi e a 2-a zi cu Reductil si ma simt bine,iar reactiile adverse care se manifesta la mine sunt uscaciunea gurii si parca transpir mai mult. Vreau sa stii ca pe langa pastile eu tin Montignac si fac putzin sport.
    De cantarit am sa ma cantaresc marti sau miercuri.
  •  
    Cmn
    • 92 mesaje
    17 Mai 2007, 17:45
    0 0
    si eu am inceput sa iau reductil de 14 zile.In prima saptamana am slabit 4 kg, urmatoarea doar 1kg.Nu l-am luat la recomandarea unui doctor dar ma saturasem sa tot incerc sa dau jos si sa nu reusesc.Nu pot sa zic ca nu mananc dar oricum nu mai am foamea de dinainte.O sa vad cum o sa reactionez dupa ce nu-l mai iau.Dk sunt fete care au mai luat poate ne impartasesc din experienta lor.
  •  
    • 10 mesaje
    17 Mai 2007, 19:55
    0 0
    Si eu am inceput sa mananc mult mai putzin decat inainte...dar beau foarte multe lichide
  •  
    • 116 mesaje
    19 Mai 2007, 17:48
    0 0
    Am 3 sapt de cand iau Reductil 15mg.
    Nu sunt supraponderala,dar vreau sa mai dau jos circa 5-7 kg(am 66kg/1.72)Vin de la un surplus de 20kg,pe care le-am pierdut pe parcursul a 2 ani.Cum se spune,ultimele kg sunt cel mai greu de dat jos.Sunt la dieta,fac sport regulat,beau lichide.

Rezultatele mele pana acum:
    3 sapt=3 kg minus.Atat.Ceea ce am inteles k e normal.Doar la pers.cu ft multe kg in plus rezultatele sunt spectaculoase(si cu imc mai mare decat normalul)

Efectele pe care le-a avut si care m-au facut sa pierd aceste kg:reducerea foamei si a dorintei de a ingera alimente(nu si "stingerea"poftelor,cu asta inca ma mai lupt!)si,in prima sapt,o foarte mare energie(asta m-a ajutat sa-mi fac antrenamentele mai sarguincios)

Efecte adverse pe care le-am resimtit:
    Aproape pe toate din prospect
    In primele 2 saptepresie(anxietate e mult prea putin spus!),insomnii,ameteli,transpiratie.
    In ultima sapt ma confrunt cu uscaciunea gurii(kestie extreeem de neplacuta,nici nu mi-am inkipuit!)si insomnii.
    Ei spun ca dupa 1 luna de tretament aceste efecte ar trece,

Postez mai jos intreaga lista,poate va va fi de folos:
    Majoritatea reactiilor adverse apar la inceputul tratamentului (in primele 4 saptamani). Intensitatea si frecventa lor scad cu timpul. in general, ele nu sunt severe, nu necesita intreruperea tratamentului si nu sunt reversibile.
    Reactiile adverse sunt enumerate mai jos, clasificate pe aparate si sisteme (frecvente > 10%, ocazionale 1-10%, rare < 1%).

Aparatul cardiovascular (a se vedea Modificari cardiovasculare):
    Ocazional: Tahicardie, Extrasistole, Cresterea tensiunii arteriale / hipertensiune, Vasodilatatie (bufeuri)
    Tract gastrointestinal:
    Frecvent: Anorexie, Constipatie
    Ocazional: Greata, Agravarea hemoroizilor
    Sistemul nervos central:
    Frecvent: Uscaciunea gurii, Insomnie
    Ocazional: Ameteli, Parestezii, Cefelee, Anxietate
    Pielea:
    Ocazional: Transpiratii
    Functii senzoriale:
    Ocazional: Altererea gustului