VREAU UN REGIM SIGUR UNDE SA DAU 5 KG
-
0 0BUNA .SUNT NOUA AICI SI VREAM SA IMI DATI SI MIE UN REGIM DE SLABIT SIGUR[VREAU SA DAU JOS 5 KG]VA ROG
-
Nu stiu de ce acest forum se numeste numai dieta .. nu poti sa pierzi grasime numai prin dieta .. ar trebui sa se numeasca dieta si sport dar asta e alta problema ..
Revenind la kilogramele noastre .. cam asta e programul pe care il am eu pt a pierde .. tot 5 kg .. de la 52 la 48 (1.55 inaltime):
- am injumatatit cantitatile pe care mi le puneam in farfurie .. daca imi ofera altcineva masa .. incarc sa las jumatate in farfurie ..
- incerc sa stau departe de cartofi prajiti ..
- incerc sa stau departe de ciocolata si alte dulciuri ..
Sa stau departe inseamna sa nu maninc o ciocolata in fiecare zi. Nu cred in restrictii de genul nu minca ciocolata, paste, piine, orez, dulciuri deloc .. incerc doar sa limitez cantitatile pentru a satisface pofta.
- fructe, salate cit cuprinde
- apa.. cit cuprinde
- 3 mese pe zi + fructe intre
- cu mic dejunul e cam dificil .. nu prea intra la ora7 cind ma trezesc .. insa car iaurul cu musli in geanta .. pe la ora 10 incepe stomacul sa dea semne de existenta ..
- incerc sa nu maninc dupa ora 7 seara ( la 6 vin de ma munca .. e cam dificil sa nu maninc dupa ora 6..)
si .. CEL MAI IMPORTANT: SPORT
La alergat .. la biciclit..la taebo .. in casa .. la munca (lucrez la etajul 3 .. intr-o cladire plina de barbati .. deci toaleta de femei cea mai apropiata e la etajul 2 .. si cum una din reguli e sa bei apa .. din jumate in jumate de ora urc si cobor scari)
Rezultate de tipul 5kg intr-o saptamina .. mai ales cind ai putin de dat jos nu o sa obtii .. in schimb obtii un corp fain .. de la sport. -
Miruna, este vorba de cate trei mese pe zi a cate doua fructe + lactate.
Adica 2 banane + un pahar de lapte degresat, de trei ori pe zi. Deci 6 banane (grefruit, mere, ce vrei tu ...fructe) pe zi.
Eu acum mananc doua mere+un iaurt mare degresat de trei ori pe zi si continui sa scad in greutate. Joi cand m-am apucat aveam 62,9 si azi dimineata am avut 59,8. Merg si la aerobic si beau ceai antiadipos chinezesc si multa apa.
Bafta!
p.s: Important este sa nu se amestece felurile pe zi, ci sa se manance la fiecare masa din zi acelasi lucru. Adica, azi ai inceput cu banane si lapte, la pranz nu poti manca banane si iaurt!