the happy end
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
13 Mai 2007, 09:120 0iata ca am ajuns la sfarsitul luptei cu kg, care a durat din august anul trecut pana acum. am juns de la 46 la pantaloni la 40- lejer.
m-am oprit la 67 cm in talie si 57 cm la coapse, de la aprox. 95 in talie si vreo 70 cm la coapse. ma simt foarte bine si usurata. imi fixasem obiectivele la 65 cu 55 cm, insa nu consider ca mai are rost sa ma stresez pentru ca se apropie nunta mea si trebuie sa ma concentrez pe chestii pozitive.
cred ca alegerea a facut-o corpul meu. ma simt lejer in haine vechi, nu am celulita vizibila, am slabit foarte frumos chiar daca nu foarte rapid, nu mi s-a lasa pielea, dimpotriva sunt foarte tonifiata . singura chestie de care nu sunt multumita este ca nu am slabit mai mult la sani care s-au micsorat de la o cupa C mare la un B mare si as fi vrut sa fie mai mici, chiar daca niciodata nu i-am avut mai mici de B. ata ete!
metabolismul mi s-a modificat de ceva timp si in toate lunile acestea mai ales din noiembrie nu am mai luat deloc kg inapoi, chiar daca au fost perioade cand nu am putut face sport sau am mancat neconform.
in continuare ma mentin prin aceeasi alimentatie foarte sanatoasa dupa gr. sangv. si prin sport pe cat se poate zilnic cum m-am obisnuit.
mult succes! -
14 Mai 2007, 10:15“Here's to the winners, lift up the glasses
Here's to the glory still to be
Here's to the battle, whatever it's for
To ask the best of ourselves then give much more
Here's to the heroes, those who move mountains
Here's to the mountains they make us see
Here's to all brothers, here's to all people
Here's to the winners all of us can be.”
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness