anticonceptionale pentru slabit?

•  
    • 4411 mesaje
    12 Mai 2007, 17:34
    5 0
    Mi am amintit de o discutie cu o prietena.Imi spunea ca printre efectele unor pilule contaceptive se afla si slabitul.Voi ati auzit ceva despre asta?
  •  
    • 2370 mesaje
    12 Mai 2007, 17:37
    0 0
    Da, de exemplu despre yasmin am auzit ca ar avea si efectul asta, acum nu stiu daca e adevarat, eu mi-am luat dar le incep peste vreo doua saptamani.
  •  
    • 698 mesaje
    12 Mai 2007, 19:15
    2 2
    sora mea a lui yasmine dar nu a slabit. cred ca e la fel cum pe unele le ingrasa unele anti si pe altele nu...
  •  
    • 118 mesaje
    13 Mai 2007, 18:59
    0 0
    Eu am luat Yasmin 5 luni, perioada in care am slabit 4 kg, nu stiu daca a fost efectul pastilelor sau o alta cauza.
  •  
    • 375 mesaje
    14 Mai 2007, 09:17
    1 1
    slabeste - bine, diminueaza pofta de mancare. depinde si de organism, daca il suporta, nu toata lumea suporta jasmine. eu am luat 6 luni, am facut pauza si acum il iau din nou - pt ten acneic ajuta f mult daca pb e legata de chisturi ovariene.
    dar am vazut ca parca nu mai mi-e asa foame seara (cand ma apuca pe mine de obicei foamea aia mare) ...
    din toata gama de anticonceptionale, am auzit ca jasmine ar fi ultima generatie si conceput special cu aceste caracteristici, datorita fricii femeilor de a nu se ingrasa din cauza lor.
    dar - atentie, trebuie recomandat de doctor, dupa niste analize minimie de sange (nivel foliculina, etc)...
  •  
    • 33 mesaje
    17 Mai 2007, 14:45
    3 1
    Am si eu o intrebare.Anticonceptionalele Jeanine sunt aceleasi cu Yasmine?Ca am postat mai de multisor un mesaj la sanatate in legatura cu Jeanine si cineva mi-a raspuns ca si ea foloseste tot anticonceptionale Yasmine.Deci?Care-i treaba intre ele?
  •  
    • 4 mesaje
    17 Mai 2007, 16:57
    4 0
    cat costa yasmine astea?
    eu m-am ingrasat 20 de kile in 5 ani de cand iau pastile asa ca as vrea sa le schimb pe astea de acum
  •  
    • 1552 mesaje
    17 Mai 2007, 19:21
    2 0
    jeanine si yasmin sunt facute de schering.eu i-am yasmin dar nu am slabit,pot spune ca m-am ingrasat dar din cauza ca mananc mult, nu de la ele.
    www.schering.ro
    www.anticonceptionale.ro pretul 26 lei
  •  
    • 3 mesaje
    5 Oct 2007, 16:58
    3 0
    eu am luat yasmine aproape 1 an si intradevar iti provoaca o super senzatie de foame, acum iau jeanin si desi mi s-a curatat problema tot mai am acea senzatie de lesin dak nu mananc
  •  
    • 6273 mesaje
    5 Oct 2007, 21:22
    0 0
    Depinde de organismul fiecareia, de exemplu la mine ma ingrasa. Momentan am renuntat la anticonceptionale pentru ca sunt fumatoare.
  •  
    • 38 mesaje
    5 Oct 2007, 22:53
    4 0
    Mey, anticonceptionalele se iau ca sa nu te trezesti cu vreo sarcina nedorita, nu ca sa slabesti.
    Fa sport, nu te indopa la cu hormoni de amorul artei, ca ai sa iti faci metabolismul varza...