Fornetti

•  
    • 83 mesaje
    11 Mai 2007, 11:00
    0 2
    Toata lumea e innebunita cu Fornetti. In fiecare oras, la fiecare colt, cozi peste tot. Eu ma intreb..sunt sanatoase? Am auzit ca ar fi facute cu untura.Stie cineva? Ma rog, nici un foetaj nu e sanatos dar ma intreb daca astea nu-s mai nocive decat restul.De exemplu la mine in birou lumea mananca zi de zi numai fornetti.Si de ingrasat cred ca ingrasa ca naiba.
  •  
    • 867 mesaje
    11 Mai 2007, 11:47
    1 1
    parerea mea este ca sunt super nasoale. cumpara un pateu din ala si lasa-l sa se raceasca bine cateva ore. ai sa vezi ca zici ca e din plastic. valabil si pentru orice produs mcdonalds.
  •  
    • 734 mesaje
    11 Mai 2007, 12:15
    2 2
    nu cred ca exista ceva mai prost pe piata romaneasca!
  •  
    • 342 mesaje
    11 Mai 2007, 20:26
    1 4
    Va recomand sa cereti la unitatea care comercializeaza Forneti punga in care sunt ambalate sa vedeti ca sunt facute cu grasime vegetala si mancati produsul forneti a doua zi dupa ce l-ati cumparat(dar lasati`l in punga de hartie care v-o ofera vanzatorul).Sa imi spuneti atunci daca are tot gust de cauciuc.Ce va face sa afirmati ca este cel mai prost produs comercializat cand este produs international,si se pregateste la vederea clientului....
  •  
    • 342 mesaje
    11 Mai 2007, 20:28
    1 2
    Adina orice produs de patiserie ingrasa mancat in cantitati mari.Painea nu ingrasa? Vanzatoarele le-ai vazut ca sunt obeze sau crezi ca ele nu mananca?
  •  
    • 2039 mesaje
    11 Mai 2007, 21:26
    1 0
    Cum sa se pregateasca la vederea clientului? Eu vad doar ca le incalzesc un pic intr-un cuptor, atata tot!
    Chiar am vazut odata, cand le aduceau, cum le carau gramada in niste saci de plastic si mi s-a facut greata! Am zis ca nu mai pun gura pe asa ceva in viata mea!
  •  
    • 306 mesaje
    11 Mai 2007, 23:38
    0 0
    eu am o prietena ce lucreaza la fornetti si nu mananca asa ceva deci va dati seama ce sanatoase sunt
  •  
    • 1639 mesaje
    12 Mai 2007, 01:10
    0 1
    eu nu stiu cat is de sanatoase sau nu
    in orice caz prefer fructe in locul lor
    dar am cumparat si din alea de vreo 2-3 ori...si la noi se prepara chiar atunci, adica sunt facute, probabil si congelate cnad le aduc si le baga in cuptor si atunci se coc
  •  
    • 2538 mesaje
    12 Mai 2007, 09:07
    0 0
    din cate stiu grasimile vegetale tratate termic devin mult mai periculoase decat grasimile animale chiar daca ideea despre ele este total opusa.
    http://sanatate.jurnalul.ro/articol_48326/adevarul_despre_margarina.html

uitati-va aici putin...
  •  
    • 342 mesaje
    12 Mai 2007, 10:54
    0 1
    mititik nu le incalzesc ``putin`` la cuptor le incalzesc 20 de min la o temp de 200 de grade deci la capitolul igiena au 10.Da ele vin congelate si sunt bagate la cuptor la unitatea respectiva .La urma urmei orice produs de pe piata nu e bun nu numai fornetti....daca ne gandim asa ar trebuii sa mancam doar fructe si legume.Daca mananci o data pe sapt fornetti nu te omoara asa ca nu mai dramatizati va pup
  •  
    • 342 mesaje
    12 Mai 2007, 10:59
    2 1
    Mititica de ce ti-i s-a facut draga greata?Ca le aduceau ambalate? loool pai ai vazut vreodata cum se aduce painea la alimentari?
  •  
    • 123 mesaje
    12 Mai 2007, 11:06
    1 0
    FETELOR, AM SA VA SPUN UN MIC SECRET AFLAT DE LA O RUDA CARE LUCREAZA LA MINISTERUL AGRICULTURII IN COMISIA CARE SE OCUPA CU LACTATE ATAT INTERN CAT MAI ALES CU UE . UNTUL FOLOSIT IN PATISERII FACE PARTE DIN STOCURILE IMPORTATE SAU DIN TARA CARE SUNT APROAPE DE DATA EXPIRARII SI NU MAI POT FI COMERCIALIZATE CA ATARE. UNTUL MAI STA O PERIOADA PE LA PATISERII SI CEL MAI PROBABIL EXPIRA ACOLO. RUDA RESPECTIVA IMI SPUNEA CA ATUNCI CAND AU FACUT TRAINING-UL PENTRU JOB S-AU LASAT CU TOTII INCET INCET DE PRODUSE DE PATISERIE SI COFETARIE.

DECI, SUNT PRODUSELE DE PATISERIE OTRAVA SAU NU?
  •  
    • 123 mesaje
    12 Mai 2007, 11:08
    0 0
    si in afara de asta toate produsele de patiserie, dulciuri si alte asemenea incetinesc metabolismul ca naiba si te ingrasi de n-ai treaba daca mananci frecvent. o data pe saptamana nu e tragedie intr-adevar dar e bine pentru santatea voastra sa renuntati la genul asta de alimente, nu la fornetti in special.
  •  
    • 4411 mesaje
    12 Mai 2007, 11:09
    0 0
    Totul este otrava daca e sa o luam asa.Mi se pare corect ce spune Elena..Daca mananci fornetti o data pe saptamana nu moare nimeni.Eu spre exemplu f rar cumpar ,cand mi se face pofta..o data la o luna sau chiar mai mult.daca mancati in fiecari zi,asa cum manca acei colegi s-ar putea sa fie cam nasol.Nu se satura de atatea fornetti? altceva nu s-a mai inventat pentru ei?
  •  
    • 342 mesaje
    12 Mai 2007, 11:21
    0 1
    melukaluka...nu crezi ca tu cam exagerezi?Pai cine le-ar da voie sa foloseasca produse expirate?Defapt nici nu mai scriu la topicu asta ca vad ca degeaba...cine nu vrea sa manance sa nu manance produse de patiserie la urma urmei e vb de sanatatea dvs si faceti ce vreti cu ea VA Pup
  •  
    • 221 mesaje
    12 Mai 2007, 13:16
    1 3
    Elena, spuneai sa incercam sa pastram pateurile in punga lor originala. Vreau sa-ti spun ca am facut asta, si nici macar nu le-am lasat de pe o zi pe alta. Le-am cumparat la pranz,mi-au ramas si seara am vrut sa le termin. Crede-ma ca nu exagerez cand iti spun ca nu se puteau manca.
    Sunt de acord ca nu sunt mult mai rele decat alte produse de patiserie, dar nici bune nu sunt.
    Mie imi placeau f mult cand au aparut, de fapt prima oara am mancat in Brasov, in Buc inca nu exista Fornetti si eram nerabdatoare sa apara dar mi se pare ca s-a deteriorat f mult calitatea fata de inceput si in mod clar nu merita sa intre in meniul zilnic.
  •  
    • 123 mesaje
    12 Mai 2007, 15:08
    0 0
    elena eu v-am spus ce am aflat din sursa sigura. daca tu alegi sa ma crezi sau nu e problema ta, dar nu ma lua pe mine ca exagerez. normal ca nu le da nimeni voie sa foloseasca produse expirate, au voie sa cumpere stocuri de unt care sunt aproape de date expirarii pe care sa le foloseasca pana la expirare. dar ai garantia ca le folosesc pana atunci avand in vedere ca untul e destul de perisabil?
  •  
    • 17 mesaje
    12 Mai 2007, 15:38
    0 0
    Ca si cartofii de la Mec, fornetti sunt produse congelate si apoi incalzite. Din acest motiv dupa racire devin asa oribile.Acest lucru se aplica si cartofilor congelati din supermarketuri care o data prajiti si raciti devin de nemancat.
    Nu stiu daca fornetii se fac cu unt ( la foetaj ma refer )din moment ce sunt si produse de post. Oricum ingrasa ca naiba si nu sunt hranitoare din punct de vedere la calitatii. Dar unul de pofta eu zic ca merge.
  •  
    • 357 mesaje
    12 Mai 2007, 22:57
    1 0
    fornetti sunt groaznice. aluatul are mai mult de 50%grasimi vegetale hidrogenate-margarina ordinara care in ficat se metabolizeaza ca si plasticul iar umplutura este din amidon colorat si aromatizat artificial. daca tot vrei sa-ti faci de cap, mai bine coci gogosi acasa decat sa mananci numai balast alimentar, nu contin nici un principiu nutritiv sanatos.
  •  
    • 2191 mesaje
    13 Mai 2007, 01:11
    2 0
    elena..lucrezi la vreun fornetti/detii vreun fornetti de te "ataci" atat? (sincer,asta mi se pare ca faci)
    si eu le dau dreptate fetelor..sunt bune,dar sunt bune calde..dk se racesc,au gust oribil..(sa nu mai zic ca am avut norocul de cateva ori,sa-mi fie date deja racite )