Fitomagra PRO sau...

•  
    • 1298 mesaje
    11 Mai 2007, 10:03
    0 0
    Am prins doar de doua ori reclama la produse Fitomagra. A incercat cineva? Are efect de slabire? Are efecte secundare? Eu am inceput luni o dieta disociata si parca as ajuta-o cu ceva produse. Clarinol am incercat in doua randuri dar n-a avut nici un efect, poate ceva pofta de mancare , ceea ce nu era necesar
  •  
    • 303 mesaje
    12 Mai 2007, 07:55
    0 0
    mai eu sunt total impotriva acestor medicamente oricare ar fi ele. cel mai bine e sa slabesti prin dieta si sport.

despre fittomagra pot sa-ti spun cate ceva din experienta matusii mele. ea si-a luat mai intati ceaiurile, cu gadnul ca au efectul celui chinezesc. daca vrei sa ti curati rinichii sunt foarte bune ca stai permanent la pisu, insa nu se vede deloc la sunculitze.

dupa asta si-a luat pastilele care intr-adevar i-au redus cat de cat pofta de mancare si de dulciuri dar ii dadeau dureri de cap care au tinut pe toata perioda administrarii. dar nebuna a continuat pana a terminat o cutie. dupa ce a terminat-o a ajuns la vorba mea si a inceput sa slabeasca sanatos prin sport si o dieta data de un doctor.
    chiar vorbeam zilele trecute cu ea si comparam 1 kg pierdut intr-o luna cu fittomagra cu o medie de 3 kg pe luna in primele 3 luni de dieta si exercitii. deci...trage si tu concluziile...