cine doreste
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
6 Mai 2007, 21:030 0am inceput un program de conrolul greutatii dar nu pot sa povestesc ca fac reclama . cine vrea la modul serios servesc ca prietene de forum fara beneficii materiale pe cuvint.atat pot sa va spun ca are tot tacamul de le ce maninci si este aprobat de min sanatatii.lasati mesaj pe privat sau nr de telefon nu raspund decit cu adevarat cine vrea sincer sa ia informatii la urgente pot si sa va sun
-
14 Mai 2007, 19:03sa nu credeti ca sunt neserioasa dar cine nu are si telefonul nu va pot contacta pt confirmare .nu pot trimite decit cite 2 odata pt. ca nu pot sa risc banii mei .abia dupa ce primesc banii pe ce am trimis sun sa intreb sigur .in bucuresti este mai simplu ca merge personal si isi cumpara ,deci nr. de telefon altfel nu pot sa va servesc
-
15 Mai 2007, 09:34Hm ... si nu poti tu sa dai niste detalii? Sa vedem daca e ceva intersant si nu "vand miracole" ... scuze, nu vreau sa te acuz de ceva, dar s-a mai vazut...
-
15 Mai 2007, 10:28nu ca nu vreau sa dau detalii am raspuns din mail-ul meu .aici pe forum daca recomanzi ceva ori faci reclama ori nu stiu ce .recomand cura pt. ca o urmez eu sunt f. multumita ,si imi sta in obisnuinta daca ceva imi face bine sa recomand si altcuiva. este singura dieta cu care m-am conectat si psihic cea ce pt mine este cel mai important.,am repetat ca nu are adaos , din bucuresti poate merge personal cu mine sa o ia cu cardul meu , si apoi mie mai usor sa comunic pe mess sau la telefon .nu imi place sa scriu
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness