ceva de slabit
-
0 0spuneti-mi va rog un medicament de slabit care sa dea roade cu adevarat.Nu ma simt in stare sa tin o dieta , si as vrea sa dau jos macar cateva kg.(am 86 kg , 1.65 inaltime).acum incerc sa ma las de fumat . sa vad daca reusesc
-
Sa o luam incet....Mos Craciun exista?nu...daca ne dorim ceva, facem un efort pt a obtine acel ceva...prin urmare daca vrei sa slabesti trebuie sa faci si tu un "mic" efort...mancare sanatoasa, nu dulce, nu zahar,suc, paine, prajeli, mancaruri grase, si binenteles putin efort fizic...Daca ar exista pastile de slabit, cate dintre noi ar mai cauta sa tina regimuri si sa mearga la sala.Te inteleg ca vrei sa slabesti, si eu vreau, dar fara sa renunti la anumite placeri nu se poate...in nici un caz cu pastile..
-
Dupa ce am nascut am luat zdravan in greutate pt ca nu aveam timp si pt mine sa gatesc ceva mai "sanatos" si fiind si primul copil eram cam "fara cap" si ma ajuta sotul cu: cartofi prajiti, sandvisuri, carnitza prajita si alte chestii tocmai bune pt "colaceii" mei in crestere... Nu am alaptat, asa ca am tinut o cura de slabire - cea cu supa de varza si care a si functionat, culmea! Nu mi s-a parut foarte grea si am slabit 4 kg. Acum intentionez sa o repet, dupa o pauza cam de o luna si sper sa fac un "bis".
Nu m-am ingrasat in timpul sarcinii foarte mult, doar 14 kg, dar dupa ce am venit acasa de la spital am pus 6 kg...
Sper sa ajung la greutatea de dinainte, dar cred ca trebuie si rabdare si sacrificii (apropo de batonelul de ciocolata). -
reductil ....pe bune functioneaza. Stiu ca veti gasi o gramada de motive anti-reductil (anti-pastile de slabit). Insa pt cele care nu incearca si acest ajutor lupta va fi mult mai grea (nu zic ca nu se poate....dar cate au reusit si chiar si acelea cate esecuri au avut nainte de batalia finala?). Si apoi cred eu ca majoritatea suntem persoane active care pe langa faptul ca trebuie sa slabeasca mai au si alte lucruri de facut (ca banalul servici)asa ca singure nu vom reusi prea usor. oricum v-am pupat si spor la slabeala.
-
nu trebuie neaparat sa va infundati de medicamente...pt ca luate in exces pot face organismului multe lucruri rele. Eu am inceput sa fac tratament de electrostimulare si pot zice ca sunt multumita. Deocamdata sunt la inceput,dar am auzit ca da rezultate fffff bune. Asa ca...luati in considerare si aceasta varianta
. succes in continuare fetelor!
-
buna, itrebai de regenon.Am luat timp de 20 de zile , intentionez sa continui tratamentul pana la 3 luni asa cum am discutat cu medicul care mi-a fost prescris , si da rezultate , in sensul ca am constatat lipsa totala a poftei de mancare si multa energie .Eu te sfatui totusi sa mergi mai intai la un medic pentru ca trebuie facute o serie de analize inainte.in 20 de zile am dat jos cam 3-4 kg, insa medicul imi spunea ca asta a fost socul initial si sa nu sper ca asta va fi rata de slabire.succes. daca simti nevoia sa comunici cu cineva despre asta eu sunt un bun ascultator .ma gasesti sigur la ID dana_saramet@yahoo.co.uk
-
Va amintiti voi oare de celebrul Biomed 4?
era o reclama acum multi ani..cu o grasa care alerga sa prinda un autobuz,si vine o blonda superba..si ia ultimul loc pe scara ,zicandu-i ironic: Daca Biomed 4 luai,acum in autobuz erai..
Am luat si eu biomed 4 atunci,asta acum vreo cinsprezece ani,si vreau sa va zic..ca a fost singura chestie care nu mi-a adus efectul Yo-Yo
.Am slabit atunci in 9 zile,4 kg,fara sa ma chinui prea tare.Luam doar lingurita de solutie(90% pe baza de miere) in fiecare zi,in functie de o schema.De atunci,nici n-am mai slabit...dar nici nu m-am mai ingrasat..Am avut,normal oscilatii de 2-3 kg...dar niciodata mai mult..Ieri am luat din nou acest Biomed 4.Voi ce pareri aveti? ati folosit? -
va pot ajuta cu un program ca la carte personalizat cu retete cu tot ce trebuie fara restrictii eu ma simt excelent nu dau detalii pe site cine vrea pe bune sa ma caute pe messenger ca mie sila sa scriu /id meu axios_eva sau 0743846060 ca sa nu fie comentarii spun clar nu o fac pt bani chiar e bun