Regim in functie de grupa sangvina?

•  
    • 815 mesaje
    21 Apr 2007, 18:17
    0 0
    Voi ce credeti..e pe bune treaba asta?Chiar functioneaza?

A incercat vre-una dintre voi?Si daca da..in cat timp s-au vazut rezultatele?
  •  
    • 303 mesaje
    21 Apr 2007, 18:42
    0 0
    DA MERGE! eu am gr 0 si am tinut dieta doar dupa principiile generale, am facut sport la greu care e oricum recomandat asta la gr. mea si am slabit 20 kg in 6 luni. m-am mentinut alte 2 si de o luna tin strict, cu mici calcaturi strambe, dieta si am reinceput sa slabesc.

faza cea mai tare pentru mine este a ma simt foarte bine de cand o tin strict, ma simt cum nu m-am mai simtit de ani buni de zile.

calcatul stramb pana acum cel mai grav a fost o portie de crema de zahar ars. pe langa asta am mai mancat niste alimente interzise, dar care nu au potential mare de ingrasare.

in rest mananc numai mancare naturala, gatita de mine acasa si multe cruditati.

eu iti recomand cu caldura sa o incerci, nu neaparat pentru slabit, ca sunt cu siguranta diete care te fac sa slabesti mai repede, ci mai mult pentru starea ta generala.
  •  
    • 815 mesaje
    21 Apr 2007, 19:10
    0 0
    eu sunt foarte pofticioasa..si de aceea mi-e greu sa tin un regim.
    E costisitor regimul?adica tu asa..cam intr-o zi..cam ce mananci?Si de unde stii ce trebuie sa papi?Iei de pe net sau ai o carte?ca am vazut ca sunt si carti.
    Multumesc de raspuns!
  •  
    • 303 mesaje
    21 Apr 2007, 21:37
    0 0
    eu am luat de pe net tabelul cu alimentele recomandate si interzise. dai un search si le gasesti aproape in aceeasi forma pe toate site-urile.

de costisitor...acum depinde de fiecare. poti sa mananci alimente mai putin costisitoare sau mai scumpe. eu am ales ca in ultimul timp sa mananc mult peste, ananas, fructe uscate, rosii dar si salata de sezon, verdeturi, oua, fructe care sunt chiar ieftine. asta numai de tine depinde, ca ai din ce alege pentru a-ti face un meniu variat.

tu ce gr ai?
  •  
    • 125 mesaje
    21 Apr 2007, 22:55
    0 0
    http://www.121.ro/content/show_article.php3?article_id=3358
    scoate spatiul.