Mai incepe cineva?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
19 Apr 2007, 22:360 0Ma gandeam sa ma apuc de o dieta bazata pe mere si salata.Vreo 5 zile sa tin cu mere si salata,de ex,dim mere si suc de mere,la pranz o salata(cu ton,rosii etc)si seara mere sau o salata de mere.Am auzit ca face f. bine.Dupaia o sa incerc sa mai si mananc,cate putin.Ce ziceti...se alatura cineva?
-
19 Apr 2007, 23:00Si eu as vrea sa incep o dieta, dar ce vrei tu sa faci mi se pare sinucidere curata. Nu poti manca numai mere si salata....incearca altceva, nu stiu....iti vei distruge sanatatea.
-
20 Apr 2007, 10:25FLuturashmik, dietele astea care contin numai legume sau fructe si pe care trebuie sa le respecti o saptamana, doua, noua nu fac bine deloc. Nu numai ca te slabesc fizic, dar iti schimba metabolismul si-ti imbolnavesc stomacul. Asta ce inseamna? Ca in momentul cand ai sa te lasi de ele(pt ca, sa fim serioase, n-ai sa mananci de acum incolo toata viata mere si varza...) pana si cea mai mica firmitura de paine o sa se depuna, organismul avand tendintza sa asimileze proteinele si carbohidratzii.
Daca vrei sa slabesti cu cap, trebuie sa faci sport. Imagineaza-ti cum ar arata corpul tau dupa asemenea diete, cum ar sta pielea pe tine. Sa nu mai vorbim de vergeturi. DUpa cum spuneam, fa sport zilnic, incearca sa mananci sanatos si cu cap(nu amesteca niciodata proteinele cu carbohidratzii), da-i organismului energie ca sa aiba si el fortza sa faca fatza transofrmarilor de la kg multe, la kg putine.
Nu-ti bate joc de corpul tau si de tine prin asemenea diete. Bafta! -
20 Apr 2007, 10:40Eu am inceput de pe 12 aprilie si gasisem o dieta saptamanala:
Iaurt
mere
iaurt
mere
peste
pui
Duminica: mananci ca porcu' (nici chiar asa, zice:orice
)
dar nu m-am incumetat nici sa incerc! a tine diete drastice si care iti ataca sanatatea nu trebuie sa devina o obisnuinta, iar acestea trebuie tinute in spiritul unei bune corelari a principiului frumusetii cu cel al sanatatii. -
20 Apr 2007, 11:52Fluturashmik, stiu ca ideea de salate e asociata cu slabitul si dietele dar ... exact ce-au spus si fetele mai sus: e nesanatos.
Incearca sa inlocuiesti masa de seara cu salata aia. Sau si mai bine, in jurul orei 4, pt ca digestia e mai lenta seara...
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness