Electrostimulare?

•  
    • 454 mesaje
    18 Apr 2007, 13:04
    0 0
    fetelor am evoie de voi ...am reusit sa slabesc aproape 15 kg in 3 luni prin regim sanatos aerobic sauna si masaj problema e ca nenorocita mea de burta nu vrea sa dispara de tot nici in ruptul capului si pana la vara as vrea totusi sa dispara problema e ca as vrea sa fac si electrostimulare si sa imi continui bineinteles programul meu de aerobic ...acum vine problema vreau sa shtiu un salon unde sa fie ok pt ca am inteles ca si aparatele astea nu sunt toate bune ca sa fac o comparatie cam cum e cu solarele asa si cu electrostimularea...acum sper ca daca se pricepe cineva sau a facut ma va sfatui si pe mine ...plus ca am inteles ca electrostimularea asta nu se face simpla se face combinata cu vacuum sau mai shtiu eu ce alte dracovenii (scuzati-mi incultura in materie de aparate de genul dar e prima oara cand in cerc asa ceva ) ms mult anticipat si sper sa imi raspundeti.va pup
  •  
    • 2487 mesaje
    19 Apr 2007, 10:40
    0 0
    salut,o sa incerc sa te ajut,lucrez in domeniul la un salon.ideal ar fi sa iei un program cu mai multe,dar tu ai zis ca faci deja sport si pe celulita locala cel mai bun este starvacul,este un aparat ce sparge depunerile de celulita sub piele si apoi cu o crema si cu ajutorul unei role se dreneaza excesul de grasimi spre urina si se evacueaza din corp.Este mai scump decit tratamentele obijnuite dar face toti bani ca eficacitate.La elecrostimulare rezultatele se vad in timp,si este o forma de gimnastica pasiva, este foarte bun daca dupa o cura mai lunga observi ca pielea nu si-a revenit la normal si tonusul muscular este scazut.Daca ai intrebari si te pot ajuta scrie pe privat adresa de yahoo si ne conversam mai pe larg,bye.

.
  •  
    • 454 mesaje
    19 Apr 2007, 14:36
    0 0
    am problema cu mesajele pe privat da-mi tu un msj pls cu id chiar ma intereseaza