prima oara
-
0 0... la aerobic ( voi ce credeati?
)
cu mare incantare si hotarare m-am apucat eu, sedentara de mine, dependenta de calculator si anti-miscare de orice fel, sa ma duc la aerobic...
azi a fost prima sedinta
problema e ca sunt terminata... nici acolo nu am putut face toate exercitiile - m-am simtit de parca am un fund greu ca al elefantului si 2 picioare stangi, si alea fracturate
... iar acum sunt terminata de oboseala, si ma doare tot corpul...
ce ar trebui sa fac? mi-e teama ca maine nici nu ma mai dau jos din pat...
mi-a zis cineva sa iau aspirina - e un "tratament" verificat contra febrei sau doar mit?
ce altceva sa mai fac? -
baga rpd o baie fierbinte cu multa sare de baie + 2 aspirine si incearca sa'ti masezi partile corpului care sunt mai "afectate"
oricum, sub nici o forma sa nu te gandesti ca dc nu te duci si maine/poimaine la aerobic o sa'ti treaca febra mai rpd pt ca nu e asa ... febra musculara trece tot cu efort fizic
succes -
Si eu care ma credeam singura
...Stai linistita e normal. Eu una am facut fata cu brio primei sedinte...nu m-am lasat pana la sfarsit, dar azi eram rupta(deh e a doua).Nu m-am lasat si am mers si am sa merg si maine.E frumos si ma simt super cand ies...acu sper ca si rezultatele sa fie pe masura muncii....ca la cat transpirrrr...mama mama...nu te lasa, fa in continuare si o sa treaca si febra. -
eu intentionez sa ma duc si maine. cu conditia sa ma pot ridica din pat
( ceea ce nu am certitudinea ca o sa pot face)
au trecut cam 5 ore de la "instructie" si, culmea! nu ma dor muschii pt care am lucrat, ci mai mult spatele ( parca as fi facut batut duzina de covoare ).
tocmai mi-am luat aspirina de rigoare si incerc sa ma masez putin... sper sa fie bine
-
bravo, doremy! am vazut si eu niste pantalonasi din latex ( ??? ), la o colega "de suferinta"...
sunt dupa a doua sedinta... ma simt ca batuta, dar am o energieeeee in mine
nu ma recunosc! eu, aia sedentara, care scotea limba cand urca scarile pana la etaju 2, am fost la scoala, am fost la sala, am fost la cumparaturi in real, si am mai facut si curatenie in camera 
... acum ma "recompensai" (olteanca de mine) cu un pahar de vin rosu ( stiu, are calorii, dar e bun si meritaaam )...
maine nu am cum sa ajung la sala ( seara, cand e program de aerobic, tb sa fiu la facultate), in schimb o sa incerc aparatele de la fitness
mi-e putin jena sa fac asta... singura intre toti muschiulosii aia... dar sper sa-mi treaca mie jena
-
sunt intr-o vizita, si cum microbul eva m-a infestat, incurabil, va scriu si de la prieteni
am fost o data, in tineretea tineretilor mele pe la 20 de ani la aerobic, adica acum vreo 12 ani, cand salile inca nu erau asa de multe. in fine stiu ca am rezistat eroia, am terminat programul, dar dupa, am avut febra musculara de nu ma puteam sa ma dau nici jos din pat . asa ca nu mai sunt nici virgina, dar nici pe acolo n-am mai calcat...so, cred ca o sa ma mai apuc inca o data de aerobic, dar vrea sa-mi spuneti cu ce sa previn, sau dupa aerobic ce trebuie sa fac
ma duc la cafea ptr ca vad ca se rade mult si n-am de gand sa pierd o distractie. da, dar rasul nu ingrase? parca asa se spune, sau se spunea
pa, nu mai am cum sa intru, va spun ce am facut zilele astea abea luni. va pup si sa aveti grije de voi! -
draga oana - cred ca oricine, dupa o perioada in care n-a mai facut efort fizic, resimte socul "primei dati"

si pt mine a fost destul de dureroasa trezirea de a doua zi - ma dureau muschi in locuri in care nici nu banuiam ca am
se previne insa cu 1-2 aspirine, un dus fierbinte si putin masaj...
asa am facut eu si m-am dus a doua zi - cam sontic-sontic, dar... m-am dus
pentru cine vrea sa se apuce de fitness: incepeti cu aerobic!
trasul de fiare, cel putin in viziunea mea, e mult mai solicitant pt organism decat aerobicul...
...dupa sedinta de ieri, de-abia ma misc... dar mai tarziu ma duc iar
-
Neata fetelor.
Nici eu nu mai sunt virgina
si dupa prima oara a fost absolut groaznic, pt. ca nimerisem la un antrenor care facea exercitii in mare forta si te lucra bine-bine de tot peste tot, si cu step-aerobic, si cu exercitii la saltea, si abdomen, si maini, si picioare, si gantere ... deci a doua zi am rugat-o pe mama sa imi taie painea si oul pt. ca efectiv nu puteam apasa pe cutit
si mancam mai mult ca un caine, cu gura din farfurie, ca nu puteam ridica mana la gura 
Iar telecomanda pt. TV mi-o aducea catelul meu, fiindca pt. mine ar fi fost un efort supraomenesc. Mai nasol era cu apasatul pe butoane ...ah!
Am facut cateva luni, incepusera sa se cunoasca rezultate frumoase, ma tonifiasem, totul devenise mai ferm pe mine, ba chiar in anumite pozitii mi se vedeau muschiuleti (pe la coapse, pe talie, la gat
), apoi m-am lasat cam un an, am adunat vreo 10 kile
si acum m-am apucat iar. Sunt dupa a doua sedinta si durerile sunt suportabile (dar si antrenoarea a fost mai moale).
Keep in touch! -
Eu una ma pregatesc pentru a sasea sedinta de aerobic de saptamana asta...prima din viata mea....si sincer marti eram varza, miercuri si joi la fel, abia ieri incepuse sa mai treaca, iar azi am simt okay...doar in timpul exercitiilor simt dureri de muschi, dar suportabile...plus ca fetele ne lucreaza la sange si intensifica pe zi ce trece programul, si noi facem de toate, incat dupa o ora jumatate poti stoarce hainele de pe mien, ca deh eu mi-s mai maricik si curg apele siroaie.