electrostimulare. ce ma sfatuiti?
-
0 0am fost azi la un cabinet de modelare corporala. am vorbit cu fata de acolo si mi-a spus cat costa si ce presupune fiecare abonament in parte.
cel mai convenabil pt mine ar fi un abon de 10 mil cese desfasoara pe parcursul a 2 luni si jumatate-3 luni.
acest abonamant cuprinde electrostimulare, vacuum, drenaj limfatic, in total 50 sedinte.
ce ma sfatuiti?
are efect sau dau banii degeaba?
mentionez ca sunt in craiova si este vorba de salonul ultratonique din 1 mai -
suna bine. daca iti permiti sa dai cei 10 milioane. eu am facut elecrostimulare si s-a vazut. dar te sfatuiesc ca inainte sa platesti abonamentul sa faci o sedinta de electrostimulare sa vezi daca o suporti, pentru ca sunt persoane care nu suporta senzatia. fiind o electrocutare, simti furnici, te pisca, te gadila, vezi daca suporti inainte sa dai banii. in rest, parerea mea e ca trebuie sa faci si miscare in perioada asta, pe care sa o continui si dupa. un aerobic, ceva.
-
Salut,am vazut ca ai nedumeriri daca merita tratamentul,eu zic ca merita,la sala efortul depus este mare si in timp iar daca tu doresti un efect mai imediat eu te sfatuiesc sa iei abonamentul.Poti apoi continua cu unul de intretinere la o sala de sport dupa ,dar electrostiumularea este un fel de fitness, o sedinta de 45 min este egala cu 4-6 ore de sport,daca il combini cu starvac si termosauna in mai putin de 2 saptamin poti reduce la 6-8 cm masurat pe corp si cu o dieta buna se poate slabi mai mult si mai ales tonifia super in putin timp.
Cit despre senzatie este un pic incomoda dar nu foarte,iar daca cea care iti pune electrozi se pricepe ea se reduce la minim,cel mult la o usoara febra musculara la primele 2-3 sedinte. -
La electro intr-un salon se folosec mai multi elecrozi (24)o data pe anumite zone bine definite,principiul este accelasi dar diferentele sunt de finete,si aparatele de salon sunt profesionale,suprafata electrodului este mai mare si acoperirea se face in oglinda,adica se lucreaza si pe partea dreapta a corpului si pe stinga in acelasi timp,deci rezultatul este mai armonios.Scuze de intirziere la raspuns dar intre scoala de masaj si munca nu mai reusesc sa intru asa des pe site.
-
Lucia este normal, la orice efort corpul are o perioada de adaptare,dupa aceasta perioada incepi sa vezi rezultate,daca ai fi mers la sala de sport pt fitness oboseala ar fi si mai mare,incearca sa pui cel putin 3 sedinte intr-o saptamina,asa rezultatele vor fi mai vizibile .Inca ceva, bea apa ,cam 2l pe zi sa poti hidrata tesuturile mai bine,asa vei capata si o piele frumoasa dupa tratament,succes.