un aspect placut....cum e posibil?

•  
    • 1 mesaje
    16 Apr 2007, 12:42
    0 0
    ca orice fata care se respecta vreau sa arat bine.am 20 de ani 1,70 si am 61 de kg.si o prima problema ar fi celulita.nu am multa dar as vrea sa scap de ea foarte repede si pt mult timp.si nu incape nici vorba de miscare pt k fac sport de aproape 14 ani si fac atletism.merg si la sala lucrez cu greutati destul de mari pt o fata.si tot am celulita..eu nu port pantaloni scurti sau fusta pt k ma jeneaza celulita.ce sa fac?si o a 2 prb arfi parul.am avut parul pana la talie si am fost la frizerie sa ma tund.i-am zis sa imi ia 5 cm cel mult dar m-a lasat cu parul pana la umar.si vreau sa il am din nou lung.ce retete imi recomandati?va multumesc anticipat.
  •  
    • 2342 mesaje
    16 Apr 2007, 13:07
    0 0
    Sa nu te mai compexezi atata. Asta e singurul sfat. Esti tanara, frumoasa. Celulita cred ca exista dar in mintea ta. Nu imi vine sa cred ca o fata de 20 de ani are celulita. Cine ti-a spus asta? Stii ce e aia celulita?
    Cat depre par in doi ani creste la loc. Nu trebuie sa fi niciodata suparata cand te tunzi ca parul care creste la loc. asa imi spunea matusi-mea cad veneam de la coafor cu lacrimi in ochi ca ma tunsesem prea scurt
  •  
    • 689 mesaje
    16 Apr 2007, 16:16
    0 0
    Celulita exista si la 15 ani, daca mananci o gramada de E-uri, multe prajeli si bei sucuri sau apa acidulata.
  •  
    • 2487 mesaje
    17 Apr 2007, 11:47
    0 0
    Celulita este o boala favorizata de mincarea prea putin naturala,sucurile carbogazoase,cacao si cafea.O posibilitate de a o trata este starvacul,un aparat care merge pe ideea spargeri depunerilor de grasime si a drenari lor ,lucreaza local si te ajuta sa dai jos in zonele cu probleme,este destul de scump dar merita.