a tinut cineva dieta grupelor sanguine?

•  
    • 1 mesaje
    15 Apr 2007, 23:13
    0 0
    Buna,fetelor!citesc destul de des forum-ul de pe acest site insa nu am postat inca.dar m-am hotarat sa o fac acum..am 1.71m si 78 kg.(de la 62 kg am ajuns la 78 intr-un an jumatate).am tinut diferite regimuri(dieta daneza de 2 ori, disociat,3-3-3,etc.) la care reactionam foarte bine insa dupa ce terminam regimul se depunea la loc,ba chiar mai mult decat dadeam jos.sunt f descurajata si m-am hotarat sa tin iarasi regim.am auzit fete care au slabit f mult cu dieta grupelor sanguine si chiar au facut un mod de viata din aceasta.a mai tinut-o cineva? poate puteti sa-mi spuneti cat ati slabit si in cat timp.eu as vrea sa dau jos cam 18-20 kg dar nu vreau sa tin un regim drastic pentru ca stiu ca voi pune la loc,iar tot efortul va fi in zadar.nu mai spun de alte efecte:vergeturi,piele lasata etc.in prezent folosesc lipogel+folie alimentara si fac aprox jum de ora bicicleta eliptica,pe care am achizitionat-o acu cateva zile.astept raspunsurile voastre.sau poate sunt fete din iasi care stiu un nutritionist bun.multumesc!