revenirea dupa nastere
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
12 Apr 2007, 23:460 0tare greu e sa fiu cu un alt fizic, mi-as dori o dieta sigura; mi-o poate trimite cineva?
-
13 Apr 2007, 04:25stiu cum este sa te uiti in oglinda dupa ce ai nascut si sa nu te mai recunosti, dar stiu si cum este sa ajungi la greutatea de dinainte de sarcina, eu cred ca daca iti doresti foarte tare sa slabesti reusesti, vorbesc din proprie experienta, am avut de dat jos in jur de 25 kg, cum a procedat? pai am renuntat la sucuri, prajeli, dulciuri, paine, cartofi si orez in cantati mici si mai rar, multe salate, peste, pui, fructe, cereale, lapte degresat, pe scurt alimente sanatoase si care nu au foarte multe calorii, ideea e sa incerci sa consumi calorii facand miscare, eu am avut perioade in care mergeam la sala de 5 ori pe sapt si stateam 2 ore, faceam in principal cardio si apoi un pic de greutati, am inceput cu 5-10 minute insa nu cu doua ore, la doua ore ajungi treptat, cam asta e, magie nu cred ca se poate face sa ne trezim peste nopate slabe, ar fi super...asa ca iti trebuie multa perseverenta si incredere in tine. Bafta!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness