danaelly, anatea, flori29, yoyo31-la ape

•  
    • 508 mesaje
    12 Apr 2007, 11:49
    0 0
    haideti fetelor, a trecut doar un an.....
    mi-e dor de voi..
    ce mai faceti?
    familiile sunt bine?copii?
    ia sa vedem... mircea, teodora, sergiu.. si pe fetita ta danaelly, nu mai stiu cum o cheama... andra? poate?
    haideti si voi la o cafea

cristiana
  •  
    • 1135 mesaje
    12 Apr 2007, 12:18
    0 0
    ooo, numele meu intr-un topic, sunt onorata! Te pup, Cris!

Io-s bine, tocmai beau o cafea infuzata, asa ca momentul e la tanc, chef de munca oricum n-am...

Fetele, tre sa recunosc spre jena mea ca m-am ingrasat la loc. Ce-i drept nu m-am controlat la dulciuri, ca la restul am avut si am in continuare grija. Dar se pare ca mancat sanatos, plus dulciuri, iar sport pe apucate fac o reteta sigura de ingrasare dupa dieta. Asta e... acum incerc sa nu mai bag zahar, ma tin de sport si de masaj, mananc corect... sa vedem si rezultatele!

Pupici la toate! Buna idee Cris!
  •  
    • 508 mesaje
    12 Apr 2007, 14:07
    0 0
    buna!!!!!!!!
    nu a fost chiar ideea mea, a mai intrat si elly, dar nu am prins momentul si apoi nu a mai aparut....
    si eu m-am ingrasat... ma bate gandul sa ma apuc iar de dieta.. nu stiu care, dar trebuie sa fac ceva...

ce mai faci??
    poate dupa ce apar si fetele.. ne mutam pe topic-ul nostru, sau ii schimbam numele astuia...

pupici multi!!!!
    cris
  •  
    • 186 mesaje
    12 Apr 2007, 16:27
    0 0
    Ce SURPRIZA!!!!!!!!!!!

Buna fetelor, va pup pe toate...Cris esti super! Ti-ai adus aminte cum ii cheama pe copii nostri!? Multumesc, multumesc mult ptr ca ai dat dovada ca m-ai "citit" cu atentie ori de cate ori am postat.
    Am intrat zilnic sa stiti pe forum, dar am zis sa va tihneasca zilele astea frumoase de Pasti.Sa nu incepem chiar imediat "dezintoxicarea"...
    Sa ne tihneasca ouale rosii, fripturica, drobul si prajiturile...Apropo, le-am terminat, dar am primit din Italia de la sora mea mascarpone si fac "Tiramisu" maine...sunt obligata de copii si sot care mi-au devorat toate prajiturile...
    M-am ingrasat si eu, recunosc, dar mai mult de la niste tratamente hormonale, caci spre regretul meu am niste dereglari de acest gen care imi afecteaza starea fizica.
    Cris, daca tot ai intrebat, copii sunt bine (multumesc!), exceptand o raceala rebela chiar acum de Pasti, dar trece si asta.
    Tu? Ce faci?Cum ai petrecut cu sotul tau? Fratele tau este bine?
    Anatea? ce faci? dupa cum vezi nu esti singura care a mai pus ceva in plus pe ici pe colo.
    Flori, nu este ? Si Teo a ei ce o mai fi facand ?
    Fetelor ce dor imi e de voi, v-as pupa daca ati fi langa mine acum !
  •  
    • 508 mesaje
    16 Apr 2007, 14:48
    0 0
    fetelor, inca va mai asteptam...

anatea, eu si elly suntem pe topicul nostru....
    hai si tu1!!!