imi cade parul ..incepe calvitia.Solutii
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
9 Apr 2007, 12:240 0incepe sa imi cada parul de pe cap..aveti solutii ? voi ce ati mai folosit ..ceva lotiuni..
-
9 Apr 2007, 18:03da-ti cu crema anticelulitica careia ii faci reclama!
) acu ce mai vrei sa recomanzi de la ei? jerk! -
9 Apr 2007, 21:20Depinde de la ce iti cade.Daca e din cauza vreunei cure de slabire...poti lua orice ca e cam degeaba.Mananca regulat si nu o sa-ti mai cada.Daca e de la altceva..nu stiu..
-
9 Apr 2007, 21:35Masca pentru par cu petrol de la Viva Natura (o gasesti la plafar) si pastile Biofemin..
-
10 Apr 2007, 08:18mai fetelor individul asta face reclama de zor la unele produse pe forum, impreuna cu o tipa. nu va mai agitati ca nu area rost!
-
28 Mai 2011, 18:36cel mai bun tratament impotriva caderii parului din lume, convinge-te cautand numelelui pe google
Crescina tratament pentru femei (celule stem) - 700
Cel mai nou si eficient tratamen de la prestigioasa companie Labo, in lupta contra calvitiei masculine. Pachetul oferit este atat cu fiole impotriva caderii cat si regenerarii parului, avand cea mai puternica concetratie (700 - si pentru cei cu probleme grave de cadere a parului)
Pe langa asta, fata de piata romaneasca, tratamentul oferit contine si o substanta pe baza de celule vegetale stem - Noua creatie a cercetatorilor de la Labo.
In Romania tratamentul incomplet de doar 12 fiole, fara celule stem costa 600 lei: http://www.efarma.ro/products.php?id=4767
Eu ofer tratamenul complet de 24 de fiole + substanta cu celule stem.
PRET: 499 - isif81@yahoo.com
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness