cum scap de vergeturi ?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
9 Apr 2007, 12:100 0Hristos a Inviat! Cum scap de vergeturi ? In special pe burta si spate am multe vergeturi deja albicioase..ce ma fac ?
-
9 Apr 2007, 13:42Vezi ca pe www.ardes.ro gasesti niste creme pentru problemele tale. Firma se cheama Ardes Cosmetici si sunt cunoscuti pentru cremele anti-celulita si anti-vergeturi. Daca nu ma insel, ei sunt "lideri de piata" pe segmentul asta. Ia legatuta cu ei, ca sa vezi ce ti se potriveste mai bine...
-
9 Apr 2007, 14:29mama ce de reclama faceti voi doi..macar sa luati si ceva bani de la respectiva firma pe chestia asta ca prea ii promovati asa mai mascat!mie imi place cum unul din voi intreaba si celalalt ii raspunde incorporand in raspuns si firma cutare si apoi se inverseaza rolurile
-
9 Apr 2007, 15:10ai dreptate cu reclama. cred ca am citit vreo 4-5 mesaje de-ale lui raulpopescu in care pomenea de produsele ardes. we get the picture! sunt bune bla bla , nu e nevoie sa va straduiti atat ca deveniti agasanti!
si draga raulpopescu you sound sooooooooo gay!
) ce barbat sa vaita de vergeturi si merge sa faca tratament anticelulitic in loc sa faca sport! " cu prietena" : ))) am lesinat de ras cand am citit la topicul de la frumusete! -
9 Apr 2007, 15:16"In special pe burta si spate am multe vergeturi deja albicioase..ce ma fac ?"
Doamne, da ce scoala de vanzari ati facut voi? sales for dummies? ce strategie de vanzare e asta? "play idiot to get attention?"
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness