M-am ingrasat. Cum pot sa slabesc?!
-
0 0Fetelor, m-am ingrasat si sunt disperata. Am mancat zilele astea f. mult panetone. Maseuza mi-a recomendat crema cu iedera de la Ardes Cosmetici. Ce parere aveti?
-
salut,buna intrebare-greu raspuns.Din prima zi a anului am inceput sa nu mai mananc dupa ora 20 si mai usor cu şpriţurile.In plus prietena mea merge la masaj si am inceput sa ma duc si eu. Imi face un tratament cu niste produse profesionale italiene tot de la Ardes dar nu e crema cu iedera. Maseuza noastra pune niste chestii interesante
icaturi parfumate care slabesc Celaroma,un ulei care slabeste si la sfarsit ma maseaza cu o Crema Extraforte pentru Slabire Ardes care chiar ca ardes grasimea .Problema mea este burta.Si eu si prietena mea am avut rezultate foarte bune si mai continuam ... -
melukaluk esti chiar stresanta vanand asa zisa reclama.Chiar crezi ca Ardes are nevoie de reclama de genul asta?Cred ca aveau si ei ceva bani sa puna banner mai sus.Poate fata chiar este multumita de crema respectiva..care e problema?
Si on topic..cremele de genul asta sunt chiar bunicele INSA asociate cu dieta si ceva sport.Am avut si eu una de la Ardes si s a vazut ceva folosind o.E drept ca faceam si masaj.. -
) draga andreeax, avand in vedre ca mai toata lumea s-a prins cum sa blocheze bannerele de pe eva, nu crezi ca gaseau o alta modalitate sa se promoveze? dar in fine poate ca pe tine nu prea te duce ca sa vezi ca sunt nu stiu cate subiecte in care se face reclama pe fata la ardes...
pe mine pur si simplu ma enerveaza ca sunt asa de prost facute incat ne insulta inteligenta.... -
nu stiu ce sa zic dar kg in plus sunt chiar o problema,chestia este ca nici o dieta nu este sanatoasa dupa cum cu toate stim.Ideal e sa avem un regim echilibrat si sa facem cat mai multa miscare(fiecare cum considera),iar daca chiar poftim ceva sa nu abtinem ,dar sa mancam in cantitati mici, ca de ...doar e de pofta....