FAINA INTEGRALA SI PASTE INTEGRALE
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
6 Apr 2007, 21:150 0vreau si eu sa stiu dc mananc paste integrale favorizez aparitia celulitei ?la fel si cu faina integrala dc fac prajituri cu faina integrala sau paine ..orice din faina integrala....FAVORIZEZ APATITIA CELULITEI/???
-
6 Apr 2007, 21:40celulita nu este "favorizata" de nimic anume...poate doar de lipsa de miscare...
din cate mai stiu eu produsele integrale contin mai multe fibre si sunt mai sanatoase...dar numarul de calorii...este chiar mai mare decat al produselor din faina alba... -
7 Apr 2007, 08:34Vanda, dar unde ai citit asa ceva..ca-s curioasa?Celulita e influentata de mai multe alimente...de E-uri..dar de paine integrala chiar nu auzisem.
-
8 Apr 2007, 02:06celulita se face si d la paste,paine,covrigi si alte nebuneli.si ma gandeam ca dc inlocuiesc faina alba cu cea integrala e mult mai bine.
-
8 Apr 2007, 07:18nu stiu de faina integrala, care teoretic este sanatoasa, insa faina alba si derivatele incetinesc metabolismul. insa mai sunt si alti factori care duc la cresterea in greutate.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness