Batoane dietetice ??
-
0 0Ce parere aveti de batoanele dietetice gen Fibrobar ??. Nu stiu daca mai tin bine minte sau memoria imi joaca feste (de la foame mi se trage
) dar parca Nicoleta Luciu zicea ca a slabit cu ajutorul batoanelor. Daca e asa, atunci ce fel de batoane a mancat?, ca astea de la Nestle am auzit ca au mult mai multe calorii decat sunt inscriptionat pe pachet
...Pe un baton de Fibrobar scrie ca are 170 de calorii...dar oare chiar asa o fi? -
Cat?.....
170 Kal pai e mult mai. E cam 10% din necesarul zilnic.
Daca avea 90 mai ziceam dar asa mai bine iti iei un baton de ciocolata de 20g ca e mai putin sau mananci un mar.
Batoanele ale sunt pline de zahar nu e bine sa te atingi de ele.
Sau mai bine mananci un iaurt sau un pahar de lapte ca tot cam atata e.
Eu una nu mananc batoane ca nu tin de foame.
Si mai las-o pe Nicoleta Luci ca probabil ea a fost platita baban sa zica
ca a slabit de la batoane cu cerealae -
nici eu nu sunt prea incantata de batoane. mai bine mananc 100 de grame de piept de pui la gratar si tot acolo ajung. si eu am auzit ca asa a slabit nicoleta dar mai demult. iniante sa apara in telenovela (in vara) am auzit ca a mancat numai pepene verde timp de 2 saptamani
lucru pe care l-am incercat si eu dar l-am mancat de la frigider si dupa 2 zile eram racita cobza -
va zic sincer ca dc nu erau batoanele fibrobar nu as fi reusit sa slabesc.sunt o mare pofticioasa si daca mancam un d-ala, din cauza faptului ca are zahar nu mai pofteam asa tare la ciocolata.nu ma plateste nimeni si nu vreau sa fac reclama. vreau doar sa zic ca merge sa slabesti si cu ele.eu mancam cam 2 p zi,in unele zile scapam si la alune sau banane.intr-adevar,faceam sport-exercitii cardiovasculare 20 de minute pe banda.dc vrei s poate.