topul dietelor

•  
    • 348 mesaje
    1 Apr 2007, 10:26
    0 0
    sa facem un top al dietelor:
    cele mai bune:
    scrieti...
  •  
    • 2312 mesaje
    1 Apr 2007, 10:49
    0 0
    Uite, postez eu prima dieta:
    Dieta ciorbei de varza:
    Ciorba de varza tre' sa contina 1 varza medie, 2 ardei, 6 cepe, cateva tulpini de telina, 800 gr rosii, ff putina sare.
    Se tine 7 zile:
    in prima zi se consuma fructe la alegere(fara banane, pere, struguri, fructe uscate, confiate)+ciorba de varza
    a doua zi..legume(fara cartof)+ciorba de varza
    a treia zi...combinatie intre zilele 1 si 2+ciorba de varza
    a patra zi..banane(pana la 6 banane parca)+lapte degresat+ciorba
    a cincea zi: pana la 800 gr de carne slaba+ 3 rosii+ciorba
    a sasea zi...pana la 800 gr carne slaba cu legume
    a saptea zi orez fiert(fara ulei)+ciorba
    In fiecare zi se mananca cel putin o data ciorba.La un moment dat insa nu prea mai poti repeta dieta asta deoarece nu mai suporti ciorba.
    Se slabeste cam 3-5 kg.(cica si 7 kg...dar eu va zic cat am slabit eu: 5 kg tinand-o ca la carte)
  •  
    • 1552 mesaje
    1 Apr 2007, 14:07
    0 0
    eu vreau sa stiu daca dupa ce ai tinut dieta cu ciorba de varza cate kg ai pus pe urma?stiu o tipa care a slabit 5kg dar a pus inapoi 10.
    ma bucur ca a fost postat acest subiect deorece vreau sa tin o cura sa slabesc maxim 5 kg.
  •  
    • 8403 mesaje
    1 Apr 2007, 15:13
    1 0
    Atkins.
  •  
    • 166 mesaje
    1 Apr 2007, 16:18
    0 0
    Am slabit eu 4, cu ciorba de varza, si am pus vreo 5 la loc, dar cea mai mare nenorocire este ca mi-am distrus stomacul de la aceasta dieta, asa ca aveti grija!
  •  
    • 331 mesaje
    1 Apr 2007, 18:15
    0 0
    fetelor, solutia este Montignac sau hipocaloric, pentru cine rezista - maxim 1000 cal./zi + mult, mult sport
  •  
    • 2538 mesaje
    1 Apr 2007, 19:17
    0 0
    singura dieta cu rezultate de durata nu este o dieta ci un nou mod de a te alimenta.
    am slabit cu Montignac 12 kg in 3 luni si de 6 ani ma mentin,tinind faza II,mai fac si prostii uneori si maninc ce nu trebuie dar ma redresez repede.Nici nu m-am infometat nici nu m-am anemiat ,dimpotriva am mancat legume si fructe din plin.
    un alt avantaj este ca slabesti frumos,uniform si ai energie.
  •  
    • 2312 mesaje
    2 Apr 2007, 08:23
    0 0
    Am pus 1 la loc din cele 5(imediat dupa regim..apoi l-am dat jos si pe ala ).Orice dieta tii, daca dupa aceea mananci normal pui la loc.Ori trebuie sa faci un mod de viata, ori..trebuie sa practici sportul in mod regulat, sa inveti sa mananci ponderat si sa eviti combinatiile.Nu mi-am stricat stomacul.

Alta dieta: dieta monoaliment:
    In prima zi: legume fierte (morcovi, telina, ardei gras).
    A doua zi: cartofi fierti.
    A treia zi: branza de vaci.
    A patra zi: mere.
    A cincea zi: orez fiert.
    A sasea zi: carne fiarta de pui
    se slabesc 4 kg intr-o saptamana.(n-am incercat-Fetele, hai sa postam aici toate dietele pe care le stim..pareri pro si contra..
  •  
    • 2312 mesaje
    2 Apr 2007, 08:38
    0 0
    alta dieta:
    Regimul Hay
    Regimul Hay are la baza urmatorul principiu: organismul digera in mod diferit carbohidratii si proteinele, deci acestea nu trebuie consumate niciodata in cadrul aceleiasi mese. Daca se respecta regula de mai sus, se potenteaza puterea de digestie a organismului si posibilitatea depozitarii grasimilor devine minima.
    Se face o impartire a alimentelor in:
    1.Proteine
    Carne rosie, carnea pasarilor de curte, branza, oua, peste, soia, iaurt
    Fructe: mere, caise, cirese, coacaze, agrise, grepfrut, struguri, guava, kiwi, lamaie, lime, lychee, mango, pepene galben (a se consuma singur), nectarine, portocale, fructul pasiunii, pere, ananas, prune, zmeura, capsuni, mandarine
    Legume: linte, boabe de soia, fasole
    Alcool: vin rosu si alb, cidru
    2.Alimente neutre
    Vegetale, salate, seminte, nuci, plante, smantana, unt, ulei de masline
    Legume: toate legumele verzi si radacinoase cu exceptia cartofilor si trufelor albe
    Alcool: whisky, gin
    3.carbohidrati
    Biscuiti, paine, prajituri, ovaz, paste, cartofi, orez, zahar, miere, dulciuri
    Fructe dulci: fructe foarte coapte: banane, curmale, smochine, struguri dulci, stafide
    Legume: cartofi, cartofi dulci, trufe albe, dovleac
    Alcool: bere
    nu se combina 1 cu 3.
  •  
    • 1095 mesaje
    2 Apr 2007, 09:00
    0 0

Dieta cu cartofi prajiti
    1 kg la fiecare 2 zile/ fiecare preparat are sub 360Kcal

Atentie! RETETA pentru pregatirea CARTOFILOR PRAJITI

cartofii se fierb in coaja
    dupa fierbere se curate si se taie cubulete
    utilizati doar tigaie de Teflon unsa cu 1 lingurita de ulei de masline
    puneti acrtofii in tigaie dup ace uleiul s-a incins
    nu folositi condimente, decat piper
    Mic dejun: 1 ou moale + 2 felii de paine integrala

ZIUA 1:
    Pranz:
    Friptura de vita + cartofi prajiti (330Kcal)
    80g carne vita (muschi) la gratar 200 g de cartofi prajiti
    Cina:
    Cartofi crocanti cu compot de mere
    200g cartofi cruzi curatati, dati prin razatoare, se combina cu o lingura de smantana si una de drojdie de bere; se asaza intr-o tigaie de Teflon, unsa cu 1 lingurita de ulei de masline si incinsa inainte; amestecul se prajeste pe ambele parti; Ca si garniture puteti prepara un compot din 150g de mere decojite care se fierb intr-o cantitate mai mica de apa (350kcal)
  •  
    • 1095 mesaje
    2 Apr 2007, 09:04
    0 0
    ziua 2
    Pranz:
    Omleta cu cartofi prajiti
    200g de cartofi prajiti peste care se toarna un ou batut spuma; preparatul se coace usor si deasupra se presara 2 linguri de cascaval ras; se serveste alaturi de o salata de rosii (2 rosii, fara condimente) (350kcal)
    Cina:
    Chiftelute de cartofi cu verdeata
    200g de cartofi cruzi, decojiti se dau prin razatoare, se scurg; pregatiti un amestec dintr-un galbenus de ou, o lingura de smantana si 2-3 linguri de verdeturi tocate (marar, patrunjel etc.) care se toarna peste cartofi; Din amestecul omogen se obtin 3 chiftelute, care se asaza intr-o tigaie de Teflon unsa cu o lingura de ulei de masline; se servesc impreuna cu o salata pregatita din castraveti, morcovi si cateva frunze de salata verde; (340kcal)
  •  
    • 2312 mesaje
    2 Apr 2007, 09:05
    0 0

Daca n-o scrii si pe aia cu ciocolata..tot degeaba.
  •  
    • 1095 mesaje
    2 Apr 2007, 09:07
    0 0
    Nu, aia cu ciocolata n-o dau la nimeni. E numai a mea!!!!
  •  
    • 1095 mesaje
    2 Apr 2007, 09:11
    0 0
    Va scriu si ziua 3. Restul costa mult

Pranz:
    Patrav cu cartofi prajiti
    1 pastrav curatat se asaza intr-o folie de aluminiu, unsa pe interior cu putin ulei si se introduce in cuptorul incins, lasandu-se la copt 20 min. Se serveste impreuna cu o garniture de cartofi prajiti (vezi supra RETETA), peste care se stoarce putina zeama de lamaie si putin marar tocat (340kcal)
    Cina:
    Bulete de cartofi cu branza
    200g cartofi cruzi si decojiti se dau prin razatoare; se combina cu 2 linguri de branza rasa + 1 lingura seminte de floarea soarelui; din acest amestec se prepara 3-4 bulete care se prajesc intr-o tigaie de Teflon unsa cu o lingura de ulei de masline incinsa inainte; ca si garniture puteti opta pentru o salata de sfecla rosie;(350kcal)
  •  
    • 2312 mesaje
    2 Apr 2007, 09:18
    0 0
    emoticon_cu_balele_pana_in_pamant
  •  
    • 348 mesaje
    2 Apr 2007, 12:43
    0 0
    ati deraiat de la subiect:
    mi-e foameeeeeeeeeee
  •  
    • 371 mesaje
    2 Apr 2007, 12:49
    0 0
    daaaaaaa, si eu am dieta cu inghetata si cu tort de bezea....
    uffff, ieri sau alaltaieri stateam si ma gandeam la ce as manca :lol

bine, doar cu gandul,
  •  
    • 2312 mesaje
    2 Apr 2007, 13:25
    0 0
    Hai sa continuam cu insiruirea dietelor:
    SUPER DIETA

Regimul are urmatoarele scheme:
    Schema Perioada I Perioada II Perioada III
    A 1 sapt. 2 sapt. 3 sapt.
    B 2 sapt. 4 sapt. 6 sapt.

In functie de surplusul existent, schema A garanteaza 5-8%, iar schema B 10-12% scadere in greutate.
    Pentru a obtine o pierdere in greutate mai mare, schemele se vor repeta, dupa cum urmeaza:
    Schema A: se poate repeta de cel mult 3 ori pe an, la un interval de 4-6 saptamani;
    Schema B: se poate repeta de cel mult 2 ori pe an, la un interval de 6-10 saptamani.
    Mecanismul de actiune:
    Regimul se bazeaza pe teoria conform careia organismul isi creeaza un echilibru propriu prin obisnuinta.
    Practic, daca este supra-alimentat in mod consecvent, organismul isi regleaza necesarul alimentar la nivelul dobandit prun supra-alimentatie, astfel ca acesta consuma in mod real necesarul fiziologic si stocheaza surplusul, generand obezitatea.
    Regimul actioneaza astfel incat, in perioada 1 desfiinteaza echilibrul existent, in perioada a 2-a coboara nivelul necesarului alimentar, iar in perioada a 3-a stabilizeaza necesarul de echilibru la noul nivel creat.
    Reguli obligatorii:
    In toate perioadele, dimineata, cu o jumatate de ora inainte de masa, se va bea o jumatate de litru de apa!
    Perioada 1- 1 saptamana A/ 2 sapt. B

Alimente interzise:
    Zahar, miere, alcool, fainoase (paine de orice fel, paste, cereale etc.), lactate, grasimi animale de orice fel, carne de porc, vita si pui, cartofi, fasole, mazare, linte, soia, banane, pepene verde, piersici, nectarine si alte fructe cu continut mare de zaharuri;

Alimente recomandate:
    varza, broccoli, conopida, salata, castraveti, lamai, portocale, grapefruit, mere, telina, morcov, masline, porumb, rosii, ardei;

Alimente exceptionale:
    oua, carne de peste, fructe de mare, lapte degresat, margarina(100% vedetala), ulei fara colesterol.
    Perioada 2- 2 saptamani A/ 4 sapt. B

Alimente interzise:
    Zahar, miere, alcool, fainoase (paine de orice fel, paste etc.), carne de porc si de vita, cartofi, fasole, mazare, linte, soia, banane, pepene verde, piersici, nectarine si alte fructe cu continut mare de zaharuri;

Alimente recomandate:
    varza, broccoli, conopida, salata, castraveti, lamai, portocale, grapefruit, mere, telina, morcov, masline, porumb, rosii, ardei, carne de peste, fructe de mare, lapte degresat, oua;

Alimente exceptionale:
    carne de pui, branzeturi cu continut scazut de grasimi, cereale, margarina (100%vegetala), ulei fara colesterol.

Perioada 3- 3 saptamani A/ 6 sapt. B

Alimente interzise:
    Zahar, miere, alcool, fainoase (paine de orice fel, paste etc.), carne de porc, banane;

Alimente recomandate:
    varza, broccoli, conopida, salata, castraveti, lamai, portocale, grapefruit, mere, telina, morcov, masline, porumb, rosii, ardei, carne de peste si de pui, fructe de mare, lapte degresat, oua, branzeturi cu continut scazut de grasimi, cereale;

Alimente exceptionale:
    carne de vita, cartofi, fasole, mazare, margarina (100%vegetala), ulei fara colesterol.
    Alimentele recomandate se vor consuma in orice cantitate si in oricate reprize se simte nevoia;
    Alimentele exceptionale se vor introduce doar daca se simte nevoia, insa in cantitati ponderate;
    Alimentele interzise nu se vor consuma decat in cazuri exceptionale.
  •  
    • 2312 mesaje
    2 Apr 2007, 18:07
    0 0
    Dieta macrobiotica(printre adepti...Madona)Imparte alimentele in:
    Alimente:
    - cereale integrale
    - vegetale
    - pastai

- alimente speciale: fructe, fructe de mare, seminte, nuci, alune, peste

- alimente ocazionale: ulei de masline, lactate degresate (lapte, iaurt, inghetata), orez, suc de mere

- alimente de evitat: dulciuri, carne, bauturi racoritoare, cafea, alcool, energizante, ceai negru

Gateste doar fiert si la gratar, alimente cat mai naturale si mai usor de preparat.
    Nu mai numara caloriile.
    http://www.idieta.ro/articol/3244_dieta_macrobiotica.html
  •  
    • 125 mesaje
    2 Apr 2007, 18:56
    0 0
    Dieta cu grapefruit si proteine
    Dimineata: se mananca un grapefruit pe stomacul gol si, in caz ca nu puteti astepta pana la pranz, mai consumati un fruct (exclus banane).

Pranz: in functie de preferinte, se poate consuma: carne (fara grasime) sau oua fierte (max im 2 bucati) sau branza (de preferat branza de vaci slaba sau orice alta branza cu un continut cat mai mic de grasime). La pranz se mai pot adauga: salata verde cu lamaie sau salata de rosii cu castraveti si putina lamaie sau otet.

Cina: aceeasi recomandare ca si la pranz (poate fi ceva diferit) sau iaurt slab sau o cana de lapte sau alte 2 fructe. Nu se consuma nici paine, nici dulciuri..decat ceea ce scrie in regim. Portiile sunt normale (intre 150-250 grame).Combinata cu putin sport, se pot slabi in jur de 4 kg pe saptamana.(n-am incercat-o, suna bine insa..dar cred ca se slabesc cam 2 kg..in articol scria de 4 dar nu prea cred)