electrostimulare
-
0 0ce parere aveti despre electrostimulare, impachetari....a facut cineva? da rezultate?
-
buna
am facut eu electrostimulare impachetari si drenaj limfatic si pot sa-ti spun cu rezultate foarte bune: slabire in cm, tonifiere ; toate astea asociate cu un regim de viata sanatos si sala de 2 ori / saptamana.
eu vreau sa intreb daca cineva a folosit noua metoda numita : vaccum si ce inseamna aceasta?
multumesc
diana -
am facut 12 sedinte de electrostimulare si 12 sedinte de drenaj limfatic alternativ. in zilele de drenaj faceam si masaj anticelulitic cu crema profesionala de la salon. ideea este ca am slabit in cm destul de bine, dar nu atat de ,mult in kg. dar in cz am foat multumita.
eu sunt bv.asa ca pot sa-ti spun unde am fost eu, desi vreau sa merg din nou si sa vad si la alte firme care sunt ofertele.
succes.
daca mai ai intrebari cu placere.... -
Si eu am un abonament combinat-electrostimulare si impachetari cu parargil..10 sedinte + una grastis.M a costat 425lei.sunt multumita,nu m am masurat insa se vede clar o diferenta la haine si n am ajuns decat la a 8 a sedinta.Imi voi mai face unul dupa ce il termin pe acesta.
In schimb,am mai avut un abonament cu impachetari parafango in alta parte si n am fost multumita deloc.Nici nu m am dus cum trebuia,de 2-3 ori pe saptamana dar oricum..n am vazut nici o ameliorare..acela m a costat 500lei-ce teapa. -
intregulk abonament 12+12 a fost 100 euro la vreme aceea 4.000.000 lei (adica exact acum doi ani)
asa cum mi-au explicat la salon o sa incerc sa-ti spun si tie: in urma drenajului acesta limfatic se elimina tesutul adipos- adica te ajuta sa elimini apa din organism - diureza accentuata - ceva de genul acesta -