intrebare urgenta

•  
    • 3729 mesaje
    30 Mar 2007, 11:53
    0 0
    s-a tot discutat despre ciorba de varza, n-am mai gasit topicul...dar ma intereseaza...poate fi mancata la orice ora?
    eu mi-am facut aseara o ciorba de varza, cu: varza rosie, morcovi si rosii...atat...plus condimente insemnand sare-piper si ardei iute...
    mie imi place enorm cum a iesit, dar am mancat aseara un bol, pe la 9...si ma intrebam daca are restrictii de ora...
  •  
    • 2312 mesaje
    30 Mar 2007, 11:57
    0 0
    Nu are..cu cat mananci mai mult cu atat slabesti mai mult.Problema e ca pierzi calciu..si in plus, de la ardeiul iute, s-ar putea sa ai ceva probleme la bila.
  •  
    • 3729 mesaje
    30 Mar 2007, 12:06
    0 0
    eu NU vreau sa tin dieta cu ciorba de varza...dar simteam nevoia de o ciorba...initial mi-am facut o ciorba de toate legumele, cu putina carne de vitel, si apoi am facut-o pe asta de varza...si mirosea asa bine, mi s-a facut pofta...
    oricum eu dimineata mananc o banana cu un pahar de lapte...asta pentru calciu...sau un ou fiert...
    dar ma gandeam ca daca am mancat asa tarziu...sa nu fie problema...
    oricum mi-a iesit buna ciorba, si o sa mai fac...
    bine ca nu exista restrictii...desi mai mult de un bol nu pot manca
  •  
    • 5364 mesaje
    30 Mar 2007, 15:35
    0 0
    Varza este leguma cu cele mai putine calorii. Nu are cum sa ingrase. Si de asta se poate manca in orice cantitate la orice ora. Totusi, cica nu trebuie exagerat pentru ca ... s-ar putea sa apara probleme cu bila. Asa am auzit ...
  •  
    • 3729 mesaje
    30 Mar 2007, 16:57
    0 0
    am inteles
    oricum nu pot exagera...cu nimic chiar...
    am ajuns sa nu pot manca mai mult de 3-4 ori o mancare...si cantitatea...MICAAAA!