apropo de diete!!!!

•  
    • 5 mesaje
    29 Mar 2007, 23:09
    0 0
    sunt niste batoane de slabit " Fibrobar R" de la firma REDIS-NUTRITIE.Nu e nevoie de tare mare efort pt a slabi.Si chiar isi fac efectul.Este un supliment alimentar care se inlocuieste cu o masa.Pe zi nu tre sa se depaseaca mai mult de 3 batoane.Costa 1,2 lei.Se pot procura din supermarkete mari sau prin comanda direct la firma.Eu spre exemplu inlocuiesc 2 mese pe zi de 2 saptamani.Am slabit 4kg.Combate senzatia de foame continut mare de fibre vegetale.Si chiar sunt foarte practice, ti-l pui in geanta si-l mananci cand ti-i foame.bafta
  •  
    • 196 mesaje
    30 Mar 2007, 21:29
    0 0
    ti le-oi pune in geanta si le-oi manca repede...dar gustul...gustul..ei bine gustul lor este oribil,cel putin din punctul meu de vedere.Am vrut sa inlocuiesc macar o masa cu un baton din asta,dar am ajuns la concluzia ca de fapt ele sunt facute pt a nu fi mancate...deci ptr a nu mai manca nici masa respectiva.Sunt oribile..repet oribile!Bine..repetarerea mea,sa nu se interpreteze gresit...cine poate sa le inghita..Felicitari!
  •  
    • 196 mesaje
    30 Mar 2007, 21:31
    0 0
    am spus ''repet'' de 3 ori la rand..ce-o fi,Doamne in capul meu?nici sa ma exprim nu mai pot...
  •  
    • 1552 mesaje
    30 Mar 2007, 21:49
    0 0
    ai dreptate sunt oribile.