dieta cu orez fiert pareri pro si contra
-
0 0hello evelor ce spunetzi de dieta cu orez fiert timp de cateva zile are ceva efecte?
-
da iubita am inceput in forta cu orez fiert am gasit unul bunicel la gust si totodata consum si un ceai detoxifiant are un gust oribil dar te ajuta sa ... te duci la toilet destul de mult ... acum sper sa pierd macar cateva kilograme in cateva zile de cura o sa tin 5 zile maxim ,, sper sa imi dea doamne doamne putere sa ma abtin de la tot
ca tare pofticiaosa sunt ,, de aici si kilogramele puse in fuga anu trecut cam 10 . -
hello fetele sorry ca raspund asa tarziu am fost plecata ,ce orez vrei cam 300 g pe zi si fiert fara sare sau alte chestii eu folosec un orez de la uncle ben 's , o cutie portocalie care are niste saculeti cu orez pare mai gustos ca restul
iar in legatura cu ciaiul detoxifiant l-am luat de la plafar e de la fares e rau la gust dar te ajuta sa iesi afara ....se numeste detoxifiant sau depurativ e acelasi ceai ... bafta fetele eu am trecut de prima zi de orez
-
Salut fetelor,
eu nu inteleg de ce va chinuiti asa cu orezul asta si prin infometare cand exista produsele naturiste care nu numai ca te ajuta sa slabesti, dar si dezintoxica organismul, rezolva probleme de sanatate daca sint, s.a.m.d. Pretul acelui orez este de fapt aproape de pretul produselor naturiste si sint mult mai bune, eu de exemplu, am slabit 5 kg asa intr-o jumatate de luna, plus ca nu ma mai dor genunchii cum ma dureau inainte, migrene nu mai am, si multe altele. Eu va recomand din tot sufletul produsele naturiste deoarece sint suuuper, iar daca va hotariti si le doriti, dati-mi de veste pe adresa tacheswana@hotmail.com.
Multa bafta! -
Pai fara sa ne chinuim..nu vom intelege importanta mentinerii greutatii.In plus de ce nu as manca..chiar si orez..in loc sa beau prafuri care tin loc de masa..sau sa iau pastile?Oricum, nu exista "pastile minune", exista doar vointa..daca ai spre comercializare asa ceva sa-mi dai de stire..mi-ar mai trebui cam 1 kg de vointa, ca mi s-a terminat stocul.
-
fetelor mai putetzi manca fructe sau legume pe langa orez iar 300 g pot fi si mai mult ideea e sa nu iti fie foame ca te apuci sa ataci frigideru apoi ... eu tin acum cura de orez e oke ma rog e a doua zi ... si nu prea ma omor dupa fructe asa ca azi am papat si o banana ideea e sa nu folosesti sare sau ma rog f .f . putin si nu uita apa multa sau ceai , eu nu pot 2 litri de apa asa c beau ceai detoxifiant cateva cani pe zi
va pup fetelor -
aki_m de unde scoti ca faci blocaj renal de la orez?te rog daca sustii asa ceva baga si niste argumente!
Orezul este indicat in boli de inima,ficat,reumatism,cit si renale pentru ca favorizeaza diureza si mai ales cea de uree!Si in general orezul se afla in meniul de regim in urma unei afectiuni!
OREZ-vit.A,B1,B2,B6;carbohidrati,calciu,fosfor,fier,potasiu,sodiu,sulf,magneziu,mangan,clor,iod,zinc
Proprietati: -energetic, constructor
-hipotensor
-favorizeaza eliminarea ureei
-astringent
Indicatii: -crestere
-surmenaj
-hipertensiune
-azotemie
-diarei, fermentatii intestinale
Se foloseste in alimentatie sub diverse forme.Mucilagiu de orez contra diareei.
Parerea mea orezul este sanatos!Si daca ma uit la lumea asiatica nu degeaba apeleaza la acest produs ca fiind unul de baza si renunta la aluaturi fainoase! -
ceaiul detoxifiant purificator de la fares RAU la gust?
mi se pare cel mai delicios ceai posibil...
beau de vreo cateva luni macar o cana pe zi...are un gust bun, si e foarte relaxant...
poate nu vorbim despre acelasi ceai...altfel nu-mi explic...
sau poate erai obisnuita sa pui mult zahar in ceaiuri?