VERGETURILE
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
24 Mar 2007, 08:09Pai incearca cu creme si geluri speciale, sau te apuci de sport.Eu personal fac pilates de aprox o sapt si au cam disparut.Dar, mai sunt solutii
aca ai bani du-te la salon si vezi k sunt tratameante speciale pentru asta.O colega de clasa a fost si a dat cam 2 milioane pe o sapt de tratament intens.Si a scapat de ele + cativa cm dati jos...si kile bineinteles.SUCCES!!!Anunta ce ai facut, k sunt curioasa. -
24 Mar 2007, 18:00anda5, tratamentul intensiv pe care la facut colega mai exact an ce a constat?si unde la ce salon la facut?a avut vergeturi rosii sau erau deja albe?scuze de ploaia de antrebari dar ma intereseaza un astfel de tratament caci eu le am pe vergeturi.
-
24 Mar 2007, 18:37si eu am vergeturi destul de multe pe picioare si albe si rosii acum folosesc supliform mare ca da ceva rezultate am auzit ceva de o operatie cu laser care e ok dar nush mai multe
-
24 Mar 2007, 18:37si eu am vergeturi destul de multe pe picioare si albe si rosii acum folosesc supliform mare ca da ceva rezultate am auzit ceva de o operatie cu laser care e ok dar nush mai multe
-
26 Mar 2007, 09:48Anda5 face confuzie cu celulita. De vergeturi nu se scapa nici prin sport, nici prin tratamente la salon. Singura solutie e laserul. Se pot totusi preveni prin hidratarea pielii cu creme, lotiuni sau ulei de corp.
Nu exista miracole... -
27 Mar 2007, 18:22anda5,dupa o saptamana de pilates nu scapi nici de celulita,nici de vergeturi
asta numai daca tu-ti inchipui ca ai asa ceva.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness