Dieta predominanta fructe si legume!
-
0 0cum vi se pare o alimentatie bazata in special pe fructe si legume proaspete? si putin peste si putina carne e pui...
-
mistik, extremele nu-s bune.
o prietena de-a mea s-a apucat, intr-o vara, sa inlocuiasca micul dejun si pranzul cu legume si fructe proaspete (la cina manca normal). dupa numai cateva saptamani, a inceput sa sufere de epistaxis (hemoragii nazale). a reinceput sa manance echilibrat si si-a revenit in cateva zile.
deci:
cea mai buna dieta este una echilibrata
-
si ce inaltime? eu dimineata mananc 2 felii de orez expandat... cu 150ml lapte in care pun 2linguri cafea si o lingurita zahar...si apa multa... apoi pe la 11 un fruct... la pranz...200 grame legume crude..si 70 grame orez fiert nu tare... apa din nou... la ora 5 un fruct sau un ceai fara zahar... seara 150 grame legume sau 2 oua fierte si 100 grame legume la zi 2 lingurite de ulei masline o lingurita otzet fara sare...iar apa din nou cel putin 1l jumate pe zi...in fiecare zi iti prepari ce te duce capu...ca legume sunt slava Domnului...si sport
-
NU ESTE ADEVARAT CA FRUCTELE LEGUMELE ITI FAC RAU... trebuie sa stii in ce conditii sa le mananci si cum...si ca ai mancat o zi fructe si legume nu ai rezolvat nimik.. dak vrei sa\ti curati organismu ia\ detoxifiant.,..si tine regimu indicat...pt acesta,,, eu una ma simt mai bine ca\ntotdeauna cu aceasta cura.,.. si nu vreau sa slabesc 10 kg intro saptamana. dak vad macar un kg este f bine...asa ca va pup...si bafta...