Dieta cu legume si fructe ati reushit???

•  
    • 412 mesaje
    14 Mar 2007, 21:45
    0 0
    ati reushit numai cu legume si fructe. eu ash incepe da nush cat ma tineimi povestiti si mie din experientele voastre?? va pup
  •  
    • 226 mesaje
    24 Mar 2007, 08:30
    0 0
    Tot cce stiu, e ca legumele si fructele sunt cele mai indicate in regimurile de slabire,dar sa fie consumate dimineata la micul dejun.Sunt mai bune decat ouale prejite, sau alte tampenii.Oricum, rau nu-ti fac daca nu faci excese cu bananele si perele, astea chiar numai dimineata!
  •  
    • 601 mesaje
    24 Mar 2007, 11:11
    0 0
    Da, am reusit...daca ai de unde da jos reusesti mai repede, spre exemplu eu am cam avut de unde si dupa o saptamana de fructe si legume am dat 4 kg,am avut si mici abateri,dar mici de tot...combina totul cu putin sport si multa apa si vei avea rezultate garantate dar nu tine prea mult timp dieta asta ca o sa duci lipsa de multe chestii dupa....
  •  
    • 412 mesaje
    26 Mar 2007, 18:59
    0 0
    mc fetele.. sunt la dieta ovolactovegetariana....fain.. destul de bine ma simt dupa o sapt...
  •  
    • 140 mesaje
    29 Mar 2007, 09:56
    0 0
    dieta cu legume si fructe - este postul

glumesc bineinteles, dar eu de ex acum tin post si e chiar f bine...

de fapt sunt mandra sa declar ca in 2 sapt am slabit 4 kg. de sapt asta am inceput si postul, dar oricum inainte nu mancam decat fructe, legume, lactate si peste din cand in cand, fara faina, grasimi (decat ulei de masline) si fara zahar sau dulciuri
    mancare in portii mici, apa multa si ceai de plante (nu ceai verde ca dupa 6 luni de ceai verde mi se distrusese flora intestinala) si o data la doua seri o jumatate de ora de stepper - si am dat 4 kg in 2 sapt, de cand mi-am pus in cam sa descopar "vointa" - pana acum mai incercasem diete ... incepusem, de fapt, si dupa 3-4 zile imi pierea cheful..
    acum mi-am spus "gata cu prostiile ca sunt destul de mare incat sa imi dau seama ce vreau", si vad ca merge ... mai vreau sa dau inca 4 kg jos si gata. cu sport si vointa sunt sigura ca voi reusi, fara prostii de pastile sau prafuri magice. mai ales ca trebuie, vine vara, vacanta, soarele... marea ...