cine a facut impachetari anticelulitice?

•  
    • 28 mesaje
    14 Mar 2007, 15:43
    0 0
    Vreau sa ma duc la un salon de cosmetica sa fac cateva impachetari anticelulitice si vreau sa ma sfatuiti daca merita sau nu...A facut cineva astfel de impachetari? Ce rezultate ati obtinut?
  •  
    • 508 mesaje
    14 Mar 2007, 17:11
    0 0
    cauta la frumusete, in general acolo se dezbat temele astea. erau niste subiecte postate acum cateva luni referitor la acest subiect.
    eu nu am facut, dar ma gandesc sa fac.
  •  
    • 309 mesaje
    15 Mar 2007, 11:54
    0 0
    Aici http://www.desiree.ro/servicii.html gasesti mai multe tipuri de impachetari in functie de tinta (anti-celulita, anti-age, slabire, detofixiere, relaxare, fermitate etc.) si la fiecare in parte sunt explicatii. Si da, sunt foarte bune! Mai ales combinate cu masaj si gomaj
  •  
    • 183 mesaje
    15 Mar 2007, 19:12
    0 0
    Pe www.cosmetice-naturale.ro, poti gasi produse profesionale pentru impachetari, precum si creme anticelulitice cu/fara efect termoactiv
  •  
    • 4411 mesaje
    15 Mar 2007, 21:58
    0 0
    Tocmai mi am facut si eu un abonament.electrostimulare+ impachetari cu parargil.Deocamdata am facut doar 3 sedinte nu iti pot spune inca ce va fi.Oricum eu sper sa functioneze,tipa care lucreaza la salonul unde merg este studenta la fizio-kinetoterapie si cam stie ce face.daca da rezultate te anunt.Oricum fiecare organism reactioneaza altfel asa ca pana nu incerci nu vei sti.Cel putin eu asa gandesc.Unele femei au fost multumite altele nu..deci..daca vrei iti spun unde merg eu poate te intereseaza.
  •  
    • 28 mesaje
    17 Mar 2007, 10:19
    0 0
    Da,m-ar interesa unde te duci la impachetari si cat te-a costat abonamentul. Ai dreptate in privinta faptului ca fiecare organism raspuunde altfel la impachetari, la asta inca nu m-am gandit si mi-a dat un plus de inpuls sa incerc si eu aceasta metoda. Am citit multe despre impachetari dar ma gandeam ca acolo scrie doar despre bine ca sa-si faca reclama si deacea vreau sa stiu de la cei care au fost ca funtioneaza. Spune-mi te rog mai multe detalii despre impachetari, adica cum se desfasoara o astfl de sedinta, in articole am citit ca la unele felri de impachetari sa vad inbunatatir chear de la prima sedinta, chear e asa...etc. Mersi si astept raspunsul tau