Cum o sa slabesc eu
-
0 0Momentan am 63 de kg, dar vreau sa ajung la 50. Ma gandeam sa scriu aici ce diete o sa tin...cum o sa ma simt si daca imi va fi greu sa am la cine apela.
Azi mi-am facut abonament la aerobic. Maine o sa fie prima zi. De cateva luni am aceasta greutate. Sunt in faza de platou si m-am gandit ca timp de 9 zile sa tin dieta disociata ca sa dau un imbold organismului. Dupa aceea o sa tin WW sau Atkins. Maine (sau azi ca e trecut de 12)o sa incep cu 3 zile mere. Stiu sigur ca o sa beau multa apa pt ca asa sunt eu obisnuita. Sper sa reusesc. O sa va tin la curent (pe cine intereseaza). Va pup ! -
Iti doresc succes draga mea.Si eu am pentru prima oara in viata probleme cu greutatea.La 30 de ani am inteles si eu ce inseamna obsesia de a slabi.Ma lupt cu kg acumulate in timpul unei sarcini.Am luat 35 de kg pe parcursul sarcinii si am slabit 20 kg in cateva luni fara nici un fel de dieta.Dar acum parca sunt intr-o faza statica.Am 85 kg la o inaltime de 1,80 si sunt disperata sa dau jos inca vre-o 15 kg.
Te rog din suflet spune-mi si mie cum se tine dieta Atkins?Sau o dieta disociata.
Spre rusinea mea nu prea am multe cunostinte referitor la diete,de aceea apelez la fete mai tinere.
Mult succes!
Mihaela, -
MA GINDESC CU GROAZA LA 3 ZILE MERE!NU CA AM CEVA CONTRA LOR,IMI PLAC LA NEBUNIE,DAR SA MANINC DOAR MERE,SIMT CA AMETESC DEJA!DACA AI NOROC DRAGA MEA ANDREEA,SI NU VEI LESINA DUPA CELE TREI ZILE TI-AS DA UN SFAT;NU TE AUTO MUTILA.SLABESTE CU CAP,INTELIGENT,ADICA SPUNEA CINEVA ASEARA,LA O EMISIUNE TV.ASTA SE TRADUCE ASA;SCOATE DIN ALIMENTATIA TA ;PIINEA,CARTOFII ,ZAHARUL CARE ESTE OTRAVA PT.SILUIETA,OREZUL SI PASTELE SUCURILE,DULCIURILE,FAINOASELE,ALCOOLUL.BEA APA PLATA 3L PE ZI,MANINCA DIN 3 IN 3 ORE CITE PUTIN,DACA POTI FACE SI PUTINA SALA ESTE SUPER.MANINCA HRANA VIE ,ADICA SALATE DIN CRUDITATI,CU PUTIN ULEI DE MASLINE SI PUTIN OTET.FRUCTELE SE CONSUMA NUMAI PE STOMACUL GOL,GOL,GOL,ADICA DIMINEATA,SI NU BANANE,STRUGURI,PERE,CIND VREM SA SLABIM.POTI CONSUMA ZAHARINA DAR NU IN EXCES,PT.CAFEA SAU CEAI.EU AM SLABIT ASA CU ACEST STIL DE ALIMENTATIE 30 DE KG.NU FACI FOAMEA,NU TE MUTILEZI CUM VAD CA AI DE GIND SA FACI TU,SI VEI SLABI FRUMOS SI SANATOS.NU VA FACETI RAU SINGURE DRAGELE MELE CACI SANATATEA NU SE VINDE LA SUPERMARKET LA KG.
-
Pai...am mancat doar 3 zile mere. Dupa aceea am inceput disocierea alimentelor pe mese. Sa stii ca nu ma infometez. Mi-am dat si eu seama ca nu e bine. Oricum, multumesc pt sfaturi. Ma duc si la aerobic. Am dat deja jos 2 kg.
La 1,70 m e destul de bine zic eu. Azi nu stiu daca ajung pe la sala ca e cam urat afara.
-
Andreea_Deea...uite, eu cred ca era mult mai bine sa mergi la sala...stai cate o ora jumatate la sala pe zi, sau o ora...depinde cum iti termini antrenamentul...fugi in jur de 2/3 km pe zi...la inceput mai putin, apoi tot mai mult...+ mai faci si alte exercitii, picioare, abdomen, pentru aripioare, piept etc...si eu iti garantez ca in 2/3 luni ai ajuns la kg dorite
+ poti sa mananci ce vrei...si ciocolati cate doresti
daca faci zilnic antrenamentul...doar sa nu mananci foarte tarziu, si mai ales dupa cemergi la sala...e preferabil sa mergi seara ca sa te poti pune apoi la somn linistita...si somnul iti va fi mult mai bun
succes sa-si indeplinesti dorinta! -
eu am incercat sa mananc si sa fac sport trebuie si dieta parerea mea ...si daca ai probleme cu celulita de doua ori pe saptamana masaj sau macar o data iti poti face si tu singura acasa dar neaparat cu o crema buna eu iti recomand ardes daca vrei detalii unde e reprezentata iti dau .spor la slabit va pup
-
Buna Andreea_Deea!!
Si eu am de gand sa ajung tot la 50 kg..ar trebui sa slabesc in jur de 12 kg..
Uite cum mi-am schimbat eu stilul de viata:
- zilnic fac 60 min de antrenament cardio (am bicicleta medicinala acasa)-- iau SPIRULINA pentru ca odata cu transpiratia elimin si minerale
- beau 2 litri de apa pe zi
- mananc cam ce vreau dar exclud DULCIURILE, PRAJELILE, ALIMENTELE PROCESATE...uneori, in weekend mai ¨pacatuiesc¨..
Eu zic ca asta e solutia pentru o slabire sanatoase si fara repercusiuni asupra organismului..
te pup si iti urez multa bafta!!! -
Pt: aki_m
Antrenamentul CARDIO are un rol foarte important dupa parerea mea..
Fac o ora de antrenament la o viteza de peste 24km/h, in ceea ce priveste caloriile nu stiu..cred ca vreo 400?? (sincer nu am dat mare importanta caloriilor pierdute)
Eu eram dependenta de dulciuri inainte sa ma apuc de CARDIO; te rog sa ma crezi ca acum chiar nu mai sunt ¨disperata¨ dupa ceva dulce..daca mi'e pofta de ceva dulce imi iau un FIBROBAR si imi trece..
Eu iti urez multa bafta si multa vointa
te pup -
Aki_m daca nu'ti place bicicleta poti sa incerci:
-stepper-ul
-sau banda
-sau bicicleta eliptica
Iti dau un sfat: daca nu ai antrenament la inceput cel mai bine este sa lucrezi la o viteza mai mica pana se obisnuieste organismul cu acest tip de efort dupa care poti sa cresti treptat si viteza si timpul in functie de conditia ta fizica
pup -
Servus!
Andra, vreau sa te intreb daca exercitiile facute pe bicicleta medicinala te ajuta la modelarea abdomenului nu numai a picioarelor?
In ce moment al zilei faci aceste exercitii?
Te intreb pt. ca de ceva timp ma bate gandul si pe mine sa iau un astfel de aparat. Am 1,65 m si 67 de kg la 40 de ani.Cam grasa si culmea si cu pofta de mancare...
Multumesc! -
Buna !!
Exercitiile CARDIO topesc inclusiv grasimea de pe abdomen. Poti incerca altceva ca sa dea rezultate mai multe: cumpara SUPLIFORM si aplicati crema pe coapse si abdomen dupa care infasoara-te cu folie de bucatarie sau imbraca pantaloni din aceia care te fac sa transpiri.
Timpul nu-mi perite sa fac exercitiile dimineata desi se zice ca dimineata se topesc mai repede grasimile..
Si eu am pofta de mancare..si vreau sa-ti zic ca daca mananci mai mult la speranta ca te vei urca pe bicicleta si dai totul jos, te anunt ca NU MERGE !!! am incercat eu..parca zici ca sunt lesinata..nu pot sa fac nici jumatate din cat faceam in mod normal..
Acum am ajuns la 60 de minute zilnic..dar tu ia-o usor..si SECRETUL este sa nu incepi sa pedalezi foarte repede..incearca sa pedalezi la o viteza de 19 - 20km/h pentru ca altfel nu vei rezista..vei renunta usor (pe parcurs sa cresti si viteza, dar TREPTAT)
Uite cam ce mananc eu: banane, ananas felii, ton cu ciuperci, salata de varza cu carne de vita la gratar., etc. .SI IN CANTITATI NORMALE
Te pup
Multa bafta