reductil
-
0 0Am inceput de doua zile un tratament cu reductil.Va rog sa-mi spuneti, cele care ati luat, dupa cate zile ati vazut un rezultat? Pana acum nu am avut nici un fel de reactie adversa, dar as avea nevoie de incurajare.
-
eu am luat reductil si m-am simtit f bine. prima data am luat acum 2 ani si am fost ok, iar a doua oara am luat anul acesta, am pus multe kg cu sarcina si nu s-au dus chiar toate jos, asa ca am luat din nou, mai ales ca s-a ieftinit fff mult, nici nu am stat pe ganduri. la mine s-au vazut rezultate cam dupa o saptamana.
cunosc multe femei care au luat si au fost ok. nu a patit nici una nimic. sigur, trebuie citit prospectul ca sa vezi ce se poate intampla si in ce cazuri e interzisa administrarea, dar in rest...e optiunea fiecaruia
-
ai citit ce am scris? sau te afli in necunostinta de cauza, le-am cumparat din farmacie fara reteta!
nu te contrazic , trebuie sa te consulti si cu un medic, asa ar fi normal, dar cand medicul cu care ma consult imi recomanda herba... si altele de la care el are un comision, merci... ma lipsesc... adica ma documentez singura cum pot. -
Eu am discutat cu cineva care se ocupa cu vanzarea / distribuirea lor (ceva de genul asta) si mi s a spus ca se elibereaza cu reteta..
si eu cumpar anticonceptionalele fara..sunt intrebata daca le am mai luat de fiecare data si mi le dau,ceea ce nu mi se pare normal.tu ai auzit ca nu mai au voie sa dea fara reteta?si totusi o fac.mie prea putin imi pasa ce vrei tu sa cumperi si daca iei in considerare ce se spune aici e treaba ta.si da am citit ce scriai tu nu trebuie sa devii artagoasa pentru atat.