Herbalife - pro sau contra?
-
0 0Fetelor, nu incerc sa fac reclama sau altceva la anumite produse...departe de mine gandul acesta. Vreau sa va cer sfaturi, sa aflu parerea voastra despre produsele acestei companii.
De cand ma stiu am fost rotunjoara. Mamele colegelor mle imi spuneau "placintica" pentru ca aveam obrajorii rotunjori. Timpul a trecut, iar colegele mele s-au facut cat casa, fara exceptie. Eu, in schimb, am devenit supla, fara a cade in cealalta extrema, fara a fi anorexica. Nu faceam regim alimentar, doar ca din copilarie mi-am facut un obicei din a manca multe fructe, legume si carne de pui. In ultimii ani de liceu am facut si dans, fapt care m-a facut sa arat fantastic. In facultate mi-am pastrat forma, cu toate ca nu prea am mai facut miscare. In ultimul an, insa, am luat in vreo doua luni cateva kilograme bune. Niciodata nu am putut sa tin regim si nici de sport nu aveam timp, asa ca am apelat la un truc - am cumparat un program de slabile de la Herbalife. Intr-adevar am slabit, nu atat de spectaculos si repede pe cat am sperat, dar m-a ajutat sa ma mentin pana acum (cu toate ca nu am folosit substantele mai mult de 3 luni).
De o jumatate de an, insa, nu-mi mai place ce vad in oglinda - nu m-am ingrasat mult, dar cele 5-6 kg la inaltimea mea conteaza. Inainte de Craciun am aflat ca in blocul in care lucrez isi are oficiul si Herbalife. Acum ma bate gandul sa intru la ei si sa reiau programul de scadere a masei corporale.
Vreau sa-mi spuneti niste parerei, daca cunoasteti mai multe despre companie (din experienta, nu de pe net), daca meria sa incerc. Nu vreau "povesti de succes", ci de relatari adevarate. Am auzit si ceva zvonuri (persoane care s-au imbolnavit dupa ce au folosit preparatele lor, care au facut atac de cord etc.) si vreau sa stiu daca aceste preparate sunt periculoase. -
Eu nu iti pot povesti despre cat de periculoase sau bune sunt. Numai ca 5-6 kg in plus, chiar si 10 le poti da jos cu un regim bun si sanatos si cu miscare. Nu cred ca "nu am timp" atata vreme cat sunt sali de fitness deschise pana la 10-11 noaptea, iar unele se deschid de la 7 dimineata!!! E un efort, stiu ... poate mai simplu e sa bei cateva shakeuri care inlocuiesc o masa, doua ... trei. Dar gandeste-te in viitor. Te vei mai ingrasa. Nimeni si nimic nu garanteaza ca nu o vei face. Nu mai bine te obisnuiesti tu cu un stil de viata sanatos? usor - usor ... nu sunt de acord cu principiul de maine renunt la toate: zahar, paine ... x, y, z. E FRUSTRANT. Incearca sa renunti in fiecare saptamana la ceva. De saptamana asta renunti la zahar, sapt. viitoare renunti la painea alba si o inlocui cu paine neagra, apoi la cartofi, samd. Daca in 3 luni nu ai rezultate cu ac. plan incearca si alte planuri. Bafta!