2 kg :)
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
7 Mar 2007, 09:200 0Asta e mica mea victorie: minus 2 kilograme. Stiu ca multora li se pare putin, dar eu sunt foarte incantata - e cea mai frumoasa surpriza pe care mi-o puteam face zilele astea...
Dupa ce, la 1,66, ajunsesem la 71 de kg pe parcursul unui an si ceva... Dupa ce m-am tot apucat de dieta, dar nu am reusit sa pierd decat un amarat de kilogram
si cam pierdusem speranta...
... m-am cantarit azi-dim si surpriza: am 68! si dintr-o data laptele degresat si fulgii pe care i-am mancat in ultimele zile la micul dejun mi s-au parut muuult mai gustosi
Nu stiu daca postul asta isi are locul aici sau nu - dar, dupa multe zile in care m-am simtit groaznic din cauza unui idiot care mi-a dat papucii la 2 zile dupa ce ne bucurasem ca a inceput demersurile la banca pt a ne cumpara un apartament impreuna, asta parca e prima veste buna, si voiam sa o impartasesc cuiva. -
7 Mar 2007, 09:24Felicitari, copil_dulce..nici nu stii cat de mult conteaza acele 2 kg!!!Le-ai dat frumos jos, fara cure restrictive, fara sa acumulezi frustrari..asta e singura cale sa nu le mai pui la loc.Felicitari si..continua!Si sa nu uiti niciodata: tu esti tu..nu acele kg in plus..de alea vei scapa..cu rabdare insa.Stii vb aia: "cu rabdarea treci marea".
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness