regim mai simplu
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
5 Mar 2007, 16:380 0Fetelor,stie careva vreun regim de slabit mai simplu?adica care sa nu necesite prea mult timp si mancaruri prea greu de obtinut in toiul zilei?nu de alta,dar eu is la facultate si nu am cum sa mananc la pranz friptura si alte minuni(mai bine cobor repede in pasaj dupa un meniu de la Mac..si uite asa mai pun un kg)...help,me Evelor si adamilor..ca nu vreu sa dau mult jos..vreo 5kg...
-
5 Mar 2007, 16:49pai in nici un caz nu mai trebuie sa mananci la mac!never EVER!
cel mai simplu pentru tine ar fi sa incerci traditionalele metode...fara sucuri carbogazoase, sau indulcite, incearca apa plata si sucuri 100% naturale, mancaruri aromate-condimentate pentru ca intensifica arderile.
fara dulciuri, fara grasimi (paste,paine,porc..etc)
incearca sa ai 3 mese pe zi
imineata, la pranz ia o SALATA, in loc de un sandvich, si gasesti salate peste tot...chiar si la mac (cea cu peste) desi n-o recomand.
ca mod simplu de slabit, sa nu mananci cu 3-4 ore inainte sa adormi, sa iti echilibrezi portiile, sa incerci safaci miscare, chiar si 5 minute dimineata...pe stomacul gol, sa bei cat mai multa apa...
oooffff...fara reguli stricte....doar reguli de sanatate...
renunta totusi la grasimi!mai ales la MAC!!! -
5 Mar 2007, 16:55oof..o sa incerc,dar e asa de buna inghetata aia de acolo...si cartofii si tot..dar o sa fiu si eu mai ambitioasa..pup!
-
5 Mar 2007, 17:10pe cat sunt de bune, pe-atat sunt de toxice si de pline de grasime...
eu de voie de nevoie, m-am adapostit de ploaie chiar sapt trecut la mac...
stii ce-am luat?
O APA PLATA!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness