diata cu supa de varza
-
0 0A tinut cineva dieta cu supa de varza? Se merita sacrificiul? E greu de tinut?
-
vreau s-o tin si eu..ca ma cam deranjeaza vreo 3 kg.
Am tinut-o..dar nu doar cu ciorba ci asa cum se tine.(prima zi fructe si ciorba, a doua ..legume si ciorba..si tot asa)
Am tinut de 2 ori: prima data: 5 kg, a doua 2(dar am trisat rau de tot)..intr-o saptamana..in rest am mai slabit mancand ciorba de varza ca masa de seara.Numai ca trebuie sa avem mare atentie dupa.
Deci: de luni..care se mai baga? -
Am tinut si eu celebra dieta cu supa de varza-4 zile. Dupa 4 zile nu ma puteam ridica din pat (nu glumesc)Aveam slabiciuni mari, ameteli,imi tremura tot corpul, apoi imi veneau niste valuri fierbinti si transpiram la fata dupa care brusc ma apucau niste friguri si ma raceam. Te si infometezi rau de tot cu dieta asta. Eu dupa 4 zile pur si sinplu n-am mai rezistat. Nu e vorba de vointa,ci de faptul ca organismul pur si simplu iti cere mincare,parca te-ar pedepsi p-ca l-ai tratat asa (nu l-ai hranit cumsecade)In consecinta incepi a minca foarte mult, fara sa vrei.
Ce pot sa spun, la mine n-a mers. Poate eu sint mai mincacioasa de felul meu, nu stiu. Mie mi se pare o dieta foarte drastica. Iar frumusetea nu trebuie sa se obtina cu pretul sanatatii. E un adevar care nu trebuie ignorat. -
vezi ca supa de varza se mananca cu tot cu legumele din ea..nu doar zeama.In plus nu cred ca reusesti sa tii 7 zile si sa stii ca n-ai rezultate mai bune daca o tii asa, doar mancand supa aia.(plus ca ai sa poftesti la orice dupa de nu mai tii dieta)Eu de aia vreau s-o tin ca la carte..doar ca la ziua de orez n-am sa manac orez(pe mine ma ingrasa orezul)..vad eu ce mananc.(poate paste integrale cu rosii)
Samira, tu ai mancat doar supa?? -
Eu o fac cu 2 cepe doar..ca nici mie nu-mi place ceapa, 1 varza mijlocie, 800 gr rosii(sau 2 cutii), 2 ardei, bors(asa imi place mie), cateva fire de telina, patrunjel..atat..fara morcovi..si am avut rezultate f bune.(dar mancam doar ciorba dupa 18..trebuie sa o mananci macar 1 data pe zi).Treaba e ca dupa vreo 4 zile ti se cam acreste de ciorba si incepi s-o mananci in sila..insa e dieta cu cele mai bune rezultate.(repet insa..dupa dieta trebuie in continuare tinut regim..altfel pui la loc)
-
maine dim ma cantaresc si va zic cat am...ca sa vad cat slabesc.

Astept doritoarele.
ps: pai fiecare trebuie sa gaseasca dieta care i se potriveste cel mai bine, normal ca ceea ce mie mi se potriveste, altuia nu i se potriveste.Oricum..daca aveti probleme cu ficatul, bila..atunci clar nu vi se potriveste.In plus eu mananc oricat...disociat pe zile...deci asa se tine dieta asta, nu prin consumarea numai a ciorbei de varza.(si nu vad de ce nu m-as mai ridica din pat)
Alexia, daca ii adaugi ulei atunci nu mai are acelas efect.Si..poti sa nu-i pui telina frunze. -
Oana, bineinteles ca am mincat nu doar supa, ci si ce era in ea,adica cu tot cu legume. In 4 zile am dat jos 3 kg. pe care le-am pus imediat la loc in urmatoarele 2 zile si asta p-ca ma simteam foarte rau si mincam intradevar foarte rau. De felul meu sint opersoana cam sensibila si bolnavicioasa, de asra cred ca n-am suportat dieta. Eu nu recomand acest regim (care mi se pare destul de drastic) nimanui. Si totusi, daca cineva se hotaraste sa-l tina, trbuie sa se asigure mai intii ca are o sanatate buna. Trebuie sa fie constient si de faptul ca se va infometa (cel putin asa am simtit eu) si sa aiba o mare grija la ce va minca si cit va minca dupa regim.
Oana, chiar sint curioasa cum va decurge la tine regimul, daca asa ai decis tu.
AKI SINT INTRU TOTUL DE ACORD CU TINE. -
M-am cantarit..am 57..obiectivul e 53.Oi reusi?Azi voi manca fructe la greu..fara banane, fructe uscate, confiate, struguri, pere si macar o farfurie de ciorba de varza.(dupa 18..doar ciorba)Mai e cineva care tine cu mine?a...o sa iau in fiecare dim 1 pastila multivitamine si minerale, 1 de calciu cu d2 si cate 2 pastile pt ajutarea bilei.(preventiv)
-
http://www.eva.ro/dietafitness/articol137.html
Eu am pregatit supa exact cum scrie in articolul de mai sus si mi se pare destul de buna. Inainte nu puneam conserve de rosii ci bulion si era mult mai rea ca si gust. Si eu o sa incerc sa o tin dar nu stiu de cand, ca acum e cam plin de bunatati frigiderul si stiu ca nu o sa pot respecta. Pana acum am tinut-o de vre-o 3 ori, nu mi s-a facut rau niciodata, am trisat intotdeauna si nu am tinut-o niciodata mai mult de 4 zile.Cu toate astea macar 2 Kg am slabit. SI nici nu s-au pus imediat inapoi.