dieta South Beach

•  
    • 16 mesaje
    1 Mar 2007, 11:18
    0 0
    fetele a incercat cineva aceasta dieta? hai sa povestim despre ea. Cine cand cu ce rezultate?
  •  
    • 25 mesaje
    1 Mar 2007, 17:29
    0 0
    Eu am incercat-o si a functionat.Nu am tinut-o f. strict adica am mai mancat cate un mar, o banana in decursul primelor doua saptamani si tot a tinut faza.E drept ca nici nu am slabit in astea 2 sapt. cat zice acolo.E la fel de adevarat ca nici nu eram obeza aveam doar vreo 5-6 kg in plus pe care le-am dat jos in aprox 1 luna si jum.Dar ca de obicei dupa ce am reusit performanta am inceput sa mananc normal zic eu(adica,,,cam de toate) si s-au cam pus la loc.Sport n-am facut aproape de loc in perioada aceea.Motivul pt care m-am lasat de dieta asta, care din ce spun cei care au facut-o, ar trebui sa fie un mod de viata, e ca nu prea stiam ce fel de mancare sa gatesc sa fie cat de cat conforma cu cerintele dietei...Eu mancam mai mult salate cu carnita sau sunca slaba, puntina branza, oua, iaurturi cam de-astea...Si m-am cam plictisit de mancare rece...Cred ca de-aia am renuntat.
    Acum incerc din nou regimul dar putin modificat adica n-am scos fructele si cam o data pe sapt. mai mananc si cate un cartofior ca tare imi plac...
  •  
    • 25 mesaje
    1 Mar 2007, 17:34
    0 0
    Ce-am uitat sa-ti spun e ca m-am simtit extraordinar de bine pe toata durata cat am tinut-o. Am mancat de cate ori imi era foame orice din alimentele permise...
  •  
    • 3729 mesaje
    1 Mar 2007, 17:41
    0 0
    puteti detalia dieta???
    oricum un sfat pot sa da, abstract de dieta asta, pe care n-o cunosc...
    cartofii fierti POT fi consumati, in cantitatea si combinatia OPTIMA!
    nu pot fi exclusi complet din alimentatie, tocmai pentru a-i da un echilibru...
  •  
    • 16 mesaje
    1 Mar 2007, 19:51
    0 0
    sabbra tocmai ca dieta asta iti interzice cartofii , painea, pastele, orezul, fasolea...fructele, asta pentru doua saptamani, apoi poti sa mamnci cate o felie de paine, un fruct. eu sun t in prima zi, as vrea sa pot sa o tin. maine imi fac si abon la sala si la salon de remodelare, beau si ceai antiadipos , multa apa pe care o beau seara in fata calculatoului ca altfel nu pot....si fac exercitii seara si dimineata....nu multe. da m-au ajutat am dat jos 2 kg. cam atat.mai astept pareri
  •  
    • 5364 mesaje
    2 Mar 2007, 08:40
    0 0
    http://www.eva.ro/dietafitness/articol235.html

Sabbra, uite aici un articol cu niste detalii despre dieta.
  •  
    • 3729 mesaje
    2 Mar 2007, 11:47
    0 0
    mie imi pare o dieta din aia care te ingrasa dupa...
    dar nu stiu...
  •  
    • 16 mesaje
    2 Mar 2007, 13:02
    0 0
    sabbra cred ca nu ai inteles... asta e un mod de viata, daca continui sa manaci prajituri si prajeli fii sigura ca mereu va trebui sa apelezi la diete.