Cum pot slabi fara o dieta prea drastica

•  
    • 1 mesaje
    1 Mar 2007, 09:26
    0 0
    as vrea sa mai dau niste kilograme jos,dar totodata nu stiu cum sa fac adoptand o dieta cu mancaruri normale,sa nu fie una drastica si cu mancaruri sofisticate care sa necesite timp de pregatire si bineinteles ce s-ar putea manca acasa nu la restaurant?
  •  
    • 2312 mesaje
    1 Mar 2007, 09:50
    0 0
    pai sa-ti zic eu cum slabesc..dar nu chiar ff usor.(cam 1 kg pe sapt..daca nu trisez)
    Dim: fructe(1 portocala sau 2-3 kiwi sau un mar)
    pranz: o friptura la gratar(1/2 piept pui sau 1 pulpa mica sau peste) cu salata(verde, castrav, rosii, zeama de lamaie putin ulei de masline..1 lingurita) sau legume fierte(fara cartof, fasole uscata, porumb, linte, sfecla rosie din conserva..are zahar adaudat).
    cina: 1 iaurt 0,1.in cazul in care mi-e ff foame mananc o salata(ca la pranz) in care adaug o conserva mica de ton IN APA in loc de iaurt.
    In plus trebuie sa bei 2 l lichide pe zi, si sport..macar o data la 2 zile.(cate o ora..ceva cardi
    Nu e drastica dieta asta..in timp ti se micsoreaza stomacul..in schimb poftele raman.(de fapt cu alea trebuie sa lupti)
    edit later: deci..nimic in plus.(fara paine, sucuri..etc)
  •  
    • 1 mesaje
    1 Mar 2007, 14:56
    0 0
    Eu iti spunce mananc zi de zi si cred ca ti ar conveni.Nu cred ca este drastica dar mie una imi place foarte mult.Trebuie sa nu mai mananci dulciuri si prajeli adica prelucrat etc.Dimineata eu ma duc la scoala si mananc pe la 6 200 g de iaurt cu musli pe la 9 un mar mare,cand vin pe la 2.30 mananc doua bucati de file de merlucius sau piept de pui pe gratar ,pe la 4-5 mai imi fac o bucata de peste sau un bol de cereale cu musli dara sa fie fara zahar si iaurtul cu 0,1 grasime si dupaia pe la 6 fac o zi fitness o zi dansa .Dupa ce fac sport mananc cate fructe incap in stomac orice fel daca pot bag in mine si 3 kg dupa ora 6 (daca pot )))))mai mananc salate de fructe ,ceai cu lamaie ,si batoane fitness simple cu cereale integrale unul pe zi e de ajuns .Sper k o sa ti fie de folos.Te poop
  •  
    • 3 mesaje
    3 Mar 2007, 17:56
    0 0
    buna..am si eu o problema.am tinut un regim alimentar care schimba metabolismul(am mai si trisat ce`i drept)dar acum dupa ce l`am terminat am pus la loc tot ce am dat in 2sapt..si imi e frik sa nuh ma ingras mai rau..ce sa fac?
  •  
    • 7 mesaje
    3 Mar 2007, 18:55
    0 0
    Buna, uite cum sa faceti

NU mai tinem regim alimentar, ne schimbam modul de viata.
    - renuntam la zahar, cartofi, orez , paine
    -mancam fructe , salate, carne , legume
    -mergem la sala ,, a inceput sa se aglomereze salile ,,

Deci nu mai tinem cura de slabire
  •  
    • 34 mesaje
    4 Mar 2007, 23:03
    0 0
    Roxzi, daca vrei, vorbeste mai detaliat despre dieta pe care ai tinut-o (ca si eu tin una care pretinde si ea ca ar schimba metabolismul)
    Apoi, tu te-ai ingrasat la loc, da? Dar cum cum te-ai alimentat dupa regim? Ai mincat normal sau, FOARTE MULT?
  •  
    • 72 mesaje
    20 Dec 2008, 09:08
    0 0
    uite ...iti dau eu un stil de viata sanatos..dimineata:...mananci ce vrei..dar fara paine...multa max 2 feli...pranz ce vrei dar fara paine deloc ..si nu mult..mananca putin...si seara nimik...doar un sigur fruct sau ceai verde....si nu manca dulciuri..paine ( 2 felo pe zi...sucuri mai putine se o sa vezi intradevar intrun timo indelungat k vei slabi
  •  
    • 90 mesaje
    29 Iun 2010, 22:56
    0 0
    Afla cum poti manca sanatos cu un buget putin pe criza doar AICI http://sfaturi-utile.com/2010/06/29/alimentatie/5-trucuri-ca-sa-mancam-corect-cu-un-buget-redus.html

AI INCREDERE!
  •  
    • 151 mesaje
    8 Aug 2013, 16:30
    0 0
    Singurul sfat bun pe care ti-o pot spune este sa mergi la un nutritionist. Si de aici vei primi cele mai bune sfatuturi si cele mai bune metode de a slabi. Eu asa am facut , am luat slim&fit si in prezent fac sport , mananc sanatos si din cand in cand renunt la pastile si nu am nici o pb la kg