pro ana sau pro mia=moarte

•  
    • 13 mesaje
    28 Feb 2007, 22:22
    0 0
    jalnic...nu mai pot sa spun nimic...adica fetele alea nu mananca nimic ZILE INTREGI si vomita si numai ca sa slabeasca.....sunt nebune...nebune!Cum sa ajungi in halul asta..?Doamne fereste!Sunteti nebune!Nu stiam de pro ana sau de pro mia,da dupa ce am aflat...am lesinat de uimire.Fetelor,sa slabesti nu e mai inportant decat sa traiesti....pierderi de memorie,osteoporoza,ulcer....sunteti nebune!Pai mori,sa nu mananci atatea zile...apsolul groaznic! mori....nu mai dureaza mult si mori...de acum in colo,nu vreau sa mai aud niciodata TERMENII ACESTIA!Sunteti nebune...
  •  
    • 287 mesaje
    28 Feb 2007, 22:49
    0 0
    Mira draga, intr-adevar este jalnic cand se trezeste cineva ca tine sa arunce cu vorbe aiurea, asta fara sa cunosti ceea ce inseamna aceste boli in realitate. Eu zic sa studiezi si sa te mai documentezi iar apoi sa comentezi, ok?...no offence.
  •  
    • 8403 mesaje
    28 Feb 2007, 22:57
    0 0
    mira are dreptate.

fetele respective sunt absolut inconstiente.

au creierul intr-atat de spalat si ideea corpului ideal atat de dominanta incat nu constientizeaza ca se omoara cu zile!
  •  
    • 552 mesaje
    28 Feb 2007, 23:03
    0 0
    mira draga, este "apsolut" jalnic sa vorbesti de ceva in necunostiintza de cauza.Dar ignorantza e comoda,asa-i?
  •  
    • 1620 mesaje
    28 Feb 2007, 23:05
    0 0
    Apsolut si inportant. Tzucuricaaaaa
  •  
    • 13910 mesaje
    28 Feb 2007, 23:07
    0 0
    of, doamne!

sigur ca mira are dreptate -e punctul meu de vedere-! cred ca daca ea spune asta, o afirma asa, in virf de topic, s-a documentat, are habar de ceea ce spune (aici am raspuns lui noblesse).

fetele astea sint bolnave -sorry, asta e-!

dar poate se mai indreapta acum -acum insemnd totusi ceva timp- situatia avind in vedere reactia vis-a-vis de "calcatoarele" pe podiumuri!

da, toate vrem sa fim mai slabe, dar are asi asta o limita!!!
  •  
    • 1013 mesaje
    28 Feb 2007, 23:09
    0 0
    citeste mai multe pagini la rand ca sa intelegi "apsolut" tot...sau ,ma rog ,aproape tot
  •  
    • 552 mesaje
    28 Feb 2007, 23:47
    0 0
    <>
    ...are pe draq
  •  
    • 13910 mesaje
    28 Feb 2007, 23:52
    0 0
    oops...

de ce pe dracu?

esti vreuna din ele? ana sau mia?
  •  
    • 4411 mesaje
    1 Mar 2007, 00:17
    0 0
    Ellado ai citit topicul "sunt fete pro ana /pro mia pe aici?"..Asta e prima reactie pe care am avut o toate..sunt nebune,nu stiu ce fac etc etc..citeste pe acolo ca s a discutat si cred ca iti vei schimba parerea.Eu cel putin intr o mica masura am inteles unele lucruri.Nu m am documentat insa din ce au discutat fetele reies multe..
  •  
    • 287 mesaje
    1 Mar 2007, 00:44
    0 0
    ellado, o sa te contrazic in ceea ce priveste documentarea vis-a-vis de tot ceea ce inseamna ana/mia, spun asta deoarece la primele postari ale fetelor care sufera de aceste boli as putea spune ca am avut aceeasi reactie, citeam si nu-mi venea sa cred.Stiam de anorexie/bulimie dar nu mi-am imaginat niciodata cata suferinta, durere, cat de grave sunt(ca si boli), dar mai ales cate urmari lasa in urma sa. Am inceput sa citesc mai mult despre tot ce inseamna ana/mia si am inteles ca au un ,,punct de plecare'' inca din copilarie/adolescenta si inca multe alte chestii...Nu spun ca nu sunt si cazuri de incostienta din partea acelor fete care efectiv ajung asa pt. ca asta isi doresc, dar asta este cu totul altceva...

Daca initiatorea topicului ar avea rabdare sa citeasca topicul ,,sunt fete pro ana /mia '' ar intelege mai multe si s-ar gandi de doua ori inainte sa jigneasca fetele.
  •  
    • 1510 mesaje
    1 Mar 2007, 02:18
    0 0
    mira anorexia e o boala nu o alegere... fetele stiu ce fac dar nu se pot abtine asa cum nu poti sa nu fii trist cand esti depresiv!!
  •  
    • 2576 mesaje
    1 Mar 2007, 10:31
    0 0
    Eu am citit carti, am vazut si cateva emisiuni la televizor Ellado, le-am citit si pe fetele de la topicul respectiv si cred ca atitudinea initiatoarei topicului
    este gresita si bazata pe o cunoastere extrem de superficiala a fenomenului.
  •  
    • 13910 mesaje
    1 Mar 2007, 10:45
    0 0
    cind am spus ca sint bolnave, ma ref la boala ca atare....pt ca asa ceva este o boala ca oricare alta.

evident, este alegerea lor, gresita sau nu, nu le judec, fiecare stie ce vrea (sau nu?) --ma ref la cele care fac alegerea pt ca asa vor ele---

am mai citit si eu cite ceva ,sigur, am citit si topicul ala -nu chiar pina la sf, recunosc-...asta nu inseamna ca trebuie sa fiu de acord cu ele, dar cum am mai spus, nici nu le judec.
  •  
    • 13 mesaje
    1 Mar 2007, 11:41
    0 0
    noblesse,e si mai jalnic cand cineva ca tine raspunde..crezi ca am citit doar un paragraf si gata,stiu tot...inainte sa mai spui asa ceva,te rog intreaba-ma...putea-i sa spui "dar te-ai ducumentat?"am citit la topicul trecut cu pro ana/pro mia toate raspunsurile si am mers pe toate siteurile...chiar crezi ca scriu de nebuna,sau ce?
  •  
    • 13 mesaje
    1 Mar 2007, 11:57
    0 0
    rossana_84...de ce spui asta..?Esti ana sau mia?Sau nu iti convine ce-am scris?Doamne,mai bine nu deschideam topicul asta...credeam ca o sa mi se dea dreptate dar sunt si nebune (cu siguranta nu tu,stai linistita)ca noblesse care i se pare ei ca eu scriu asa,fara macar sa stiu ce e ....draga mea noblesse,revino cu picioarele pe pamant...iti aperi "modul de viata"?Daca asta faci ,succes!
  •  
    • 3729 mesaje
    1 Mar 2007, 12:00
    0 0
    initiatoarea acestui topic din dorinta de faima si popularitate, tine sa ne "uimeasca" cu minunata-i incultura!
    eu m-am plictisit!
    ne vedem dincolo fetelor, am venit sa va dau martisoare
  •  
    • 1364 mesaje
    1 Mar 2007, 12:17
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1135 mesaje
    1 Mar 2007, 12:29
    0 0
    Ei si tu, care e scopul? Sa manjeasca putin cu noroi ce nu pricepe! Ce conteaza ca noblesse i s-a adresat frumos... nu e in stare sa raspunda la fel, cum nu e in stare nici sa scrie corect ("putea-i" ). Asa ca draga Mira, da, toata lumea e de acord cu tine (corect "e", nu "sunt", da?), iar fetele ana/mia sunt niste nebune. Multumita?
  •  
    • 552 mesaje
    1 Mar 2007, 12:32
    0 0
    ...in loc sa deskizi topicuri aiurea,de care nu ai habar,mai bine treci pe la orele de romana
    <>